Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
vk - специалист
Препоръчайте поялник (лепачка) за ппр тръби при добро съотношение цена/качество, който няма да се ползува за професионална/ежедневна работа, а от време на време веднъж месечно. Да не е някой ментак китайски. Да не е и от скъпите чешки (над 300 лв)
Някакви турски имало, които си държат точната температура и са под 100 лв
Дайте и цени и място откъдето да се вземат, вносител дори ?
messershmit77 - специалист
Ползвам турска машинка "eltos"над 5 години,купувана е от Кърджали за около 80 лв от "миш-маш".И сега предлагат шантави неща , които вършат работа.Успех.
Rumen Iankov - специалист
На илиенци има сергия и там продават.
lux_e_on - специалист
Купуваш китайска и и сменяваш терморегулатора.Майтап да става.Работил съм и с китайска и с турска и с чешка и с немска.За съжаление в първите два случая не съм очарован щото даже и вярно да мери не включва достатъчно често за да потдържа равномерна температурата на камъка,но за вкъщи стават.
vk - специалист
Какво ще кажете за този поялник, продукт на "спарки елтос", а знаем че техните продукти се ползват с добро име на пазара както качествени инструменти, е не от най-качествените, но добри.
Изображение
LazarGanev - "Велик майстор"
Откъде го изрови това?
vk - специалист
LazarGanev написа:
Откъде го изрови това?
От една пловдивска фирма - www.markita.net
LazarGanev - "Велик майстор"
Много странно ми се вижда старото лого Елтос вместо Спарки, а и не въм виждал досега в асортимента на Спарки такава машина :? . Да не е китайско менте на цената на добър турски поялник?
lux_e_on - специалист
Наистина е странно,а навъншен вид е почти като Акватермски поялник.
STO-YAN - специалист
Всяка китайска изработка е добра. Моя комплект с 4бр. глави го купих за 35лв. от битака в София и ножица за 7лв,
та общо 42лв. Нагряващата глава я има, като резервна част за 5лв. Скапват се ключетата за избор на мощност,
ама аз съм ги шунтирал. Термостата само управлява. Върши същата работа като поялник за 480лв.
Успех.

Тема "Препоръчайте поялник (лепачка) за ппр тръби ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: