Здравейте,
ще започвам ремонт на банята и общо взето сме се спряли на това разположение на обектите:
razpolojenie.JPG (50.04 KиБ) Видяна 3270 пъти
Въпроса е че стрябва да променя малко ВИК инсталацията:
преместване на отвора на отходната вода за душ кабината+скриване на предвидените изводи за топла и студена вода на стената:
WC.JPG (69.97 KиБ) Видяна 3270 пъти
Ето това е положението преди разливане на замазката:

WC-.JPG (101.81 KиБ) Видяна 3270 пъти
Относно мръсния канал-това, което мисля да направя е с флекс да направя разрез в пода, който да спомогне за точното къртене. После с къртач да направя необходимия канал от сегашния край до там където искам да се премести отвора. Ще махна коляното и ще трябва да купя тръба за удължението. Въпроса ми е при снаждането му -необходимо ли е някакво лепене? или стандартните гумени уплътнения в края на трубата ще са достатъчни? 1 % наклон надявам се да е достатъчен.
Относно скриването на изводите за топла и студена вода-за съжаление това няма да стане чрез полане на стенните плочки, защото много стърчат.
Мисля да поразкърта 10 см под тапите-да отреза пп тръби във вертикалния им участък (по този начин стърчащите колена ще отпаднат) и после надявам се продават пп тапи, скоито да ги затапя?
Правилен ле е плана? Има ли пропуск? Някакъв съвет, който би ми бил полезен?
Благодаря ви предварително.
ще започвам ремонт на банята и общо взето сме се спряли на това разположение на обектите:
Прикачен файл:
razpolojenie.JPG (50.04 KиБ) Видяна 3270 пъти
преместване на отвора на отходната вода за душ кабината+скриване на предвидените изводи за топла и студена вода на стената:
Прикачен файл:
WC.JPG (69.97 KиБ) Видяна 3270 пъти
Прикачен файл:
WC-.JPG (101.81 KиБ) Видяна 3270 пъти
Относно скриването на изводите за топла и студена вода-за съжаление това няма да стане чрез полане на стенните плочки, защото много стърчат.
Мисля да поразкърта 10 см под тапите-да отреза пп тръби във вертикалния им участък (по този начин стърчащите колена ще отпаднат) и после надявам се продават пп тапи, скоито да ги затапя?
Правилен ле е плана? Има ли пропуск? Някакъв съвет, който би ми бил полезен?
Благодаря ви предварително.