Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
някой информиран ли е с такси,изисквания и т.н.
torbalan - Дървен философ
И какво общо имат водомера с хидрофора?

Изобщо, по-добре кажи какъв ти е проблема и какво искаш да постигнеш, отколкото "някой информиран ли е...", защото заслужаваш отговор в стил "да, информиран съм..."
marmoz - специалист
dimi4 написа:
някой информиран ли е с такси,изисквания и т.н.
dimi4 да няма да продаваш вода на съседа,че ти трябва водомер :? :lachtot:
kabel96 - специалист
До 10 кубика на ден е безплтно. :finga: :? :?
жилището ми се захранва от собствен водоизточник и трябвало да се сложи водомер за измерване количеството използвана вода,за да може ВИК да отчита изразходеното,защото се "пречиствало",та се зачудих вие къде сте сложили водомера
ПламенМ - специалист
dimi4 написа:
жилището ми се захранва от собствен водоизточник и трябвало да се сложи водомер за измерване количеството използвана вода,за да може ВИК да отчита изразходеното,защото се "пречиствало",та се зачудих вие къде сте сложили водомера
Монтирай където ти е удобно след помпата,разбира се. :) Условието за фирми е <35м3/ден,за физически лица мисля,че няма такова :?
П.С. Цена на м3-0.05лв.
zmiori - специалист
Преди 7-8 години ходих да сменям помпа на един цех за труший който ползваше кладенец за собствен водоисточник. Имаше водомер монтиран преди помпата с презумпцията да не се "изважда" вода преди него и да се излива във ВИК инсталацията. По-добре и според мен е да е след помпата ама там бе преди заради тази причина. Предполагам че ако я сложиш след помата може и да ти "мрънкат". Нали ВиК дружеството трябва да си прибере стотинките. Сега се сещам че предписанието бе направено от "Басеинова дирекция".
GROHE Bs - специалист
Аз пък слагах водомер миналата година в една овощна градина.Тая държава се оля.Там водата не отива в канализацията ама била даржавна собственост.
GROHE Bs,да не би някой "добър" съсед да е "сигнализирал" на ВИК,че си "присвояваш" вода и от там съвестните работещи в дружеството да си създават работа
GROHE Bs - специалист
До колкото знам по закон е така .Но това значи на всичси сондажи по дворовете да се сложи водомер-баси простотията.

Тема "Водомер на хидрофор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: