Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
dobcho_vn - специалист
Здравейте, душа у дома плачеше за нов, ама някак си 120 лева ми се свидеха и направих по-евтиния вариант.Смених въртоците с нови с керамични уплътнители, нов шлаух (маркуча) 2 метра, нов телефон и нови дръжки за въртоците.Всичко дойде 25 лева.А да и един преходник.И го монтирах както си трябва и стана проблема.При пуснат душ водата си има нормално налягане, но има едни много леки пулсации.В смисъл то не го усещаш да ти намалява и да ти усилва водата, а просто едно такова лека пулсация се усеща докато държиш слушалката.
От какво може да е и как да го оправя ?
dobcho_vn написа:
Здравейте, душа у дома плачеше за нов, ама някак си 120 лева ми се свидеха и направих по-евтиния вариант.Смених въртоците с нови с керамични уплътнители, нов шлаух (маркуча) 2 метра, нов телефон и нови дръжки за въртоците.Всичко дойде 25 лева.А да и един преходник.И го монтирах както си трябва и стана проблема.При пуснат душ водата си има нормално налягане, но има едни много леки пулсации.В смисъл то не го усещаш да ти намалява и да ти усилва водата, а просто едно такова лека пулсация се усеща докато държиш слушалката.
От какво може да е и как да го оправя ?
Тези пулсации по принцип се получават от гумичките във самите въртоци ,казваш,че са керамъчни но все пак ги смени със силиконови ако има такава възможност.
dobcho_vn - специалист
Ама то и такива ли имало :-D Аз знам само тея керамичните и онея с гумичките :-D Ам утре ще диря такива силиконови и ще ги сменя да видим.
А тези силиконовите надеждни ли са ? В смисъл купих си, защото ми казаха, че са по-добри от тея с гумичките и заради това питам.
GROHE Bs - специалист
Човече не знам какво си сложил но само керамичните патрончета са по 10-12 кинта бройката.И при тях гумата не играе никаква роля за спирането или реглажа на водата.

Тема "Проблем след ремонт на душ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: