Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
estqwerty - специалист
здравейте!
дано да съм улучил темата.

интересува ме тази джаджа : Surrey Flange може ли да се намери в България и как се казва на български?

ползват я в Английско да захранват помпите си за душове - малко съм скаран с вик и не съм много сигурен само това намерих в нета.

дали ще мога от едната дупка да помпам а от другата да смуча?

качам две картинки :

Прикачен файл

Surrey-Flange_large.jpg
Surrey-Flange_large.jpg (14.39 KиБ) Видяна 1403 пъти

Прикачен файл

21000_20409_13784_25261833.jpg
21000_20409_13784_25261833.jpg (29.02 KиБ) Видяна 1403 пъти
Тани - модератор
Мога да ти помогна само с още едно наименование на английски Danzey flange

В България не се използват душ помпи и съответно никой не продава и тези аксесоари за тях. Най-лесно ще е да си го купиш по Интернет направо от Англия. Дано някой колега подскаже и друга алтернатива, ама надали! Grundfos имат такъв фланец, можеш да попиташ при някои представител за поръчка.

Това да помпиш от единия отвор , а от другия да смучеш не го разбрах съвсем :? Би ли ми казал как и къде точно смяташ да го монтираш, че от въпроса ти имам чувство , че няма да го използваш по предназначение?!
hidrazin - майстор
Имаш мехурчета в системата или какво?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nflnMFlBZB4[/youtube]

:partyman:
estqwerty - специалист
ами тази джаджа ми попадна днес докато ровех за нещо друго, но ми се напасна с една соларна система на която бях попаднал преди време. може би ще стане с тази джаджа.

сигурно ще кажете че е глупаво ...
давам линкове че ми е трудно да обясня - идеята е да се ползва съществуващият бойлер.
както казах обаче съм много скаран с вик и тръби и щуротии...

:) добре че не съм променил името на файла че иначе нямаше да мога да намеря линка.

http://xa.yimg.com/kq/groups/23188191/1 ... ctions.pdf

Прикачен файл

BFVfunction.jpg
BFVfunction.jpg (83.36 KиБ) Видяна 1336 пъти

Тема "как се казва това на български ? : Surrey Flange" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: