Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
jujo_si - специалист
Здравейте,

Сложихме нова чешма видима с 2 крана с каучук и вече 1 ден не спира да капе по капка на 2-3 секунди при най натегнато положение. Майстора каза че ще се отпусне и ще се оправи но не каза кога, не очаквах че ще е над 1 ден. Какво мислите вие, колко дена ще й трябват или просто е дефектна?

Поздрави,
swissmad - специалист
Щом е нова и е Видима-обратно в магазина за смяна.Има гаранция със сигурност.Само си вземи касовата бележка и някакъв документ ако има към батерията.
VLADO66 - майстор
Последната капка е винаги в панталоните :-D Иначе по темата-маса време се борих с домашните че врътките с гумички не трябва да се затягат до изпотяване на затягащия по простата причина че в гумичката се врязва във входящия щуцер и същата се прецаква.Мирна ми главата като минах на керамични глави и батериии.
jujo_si - специалист
Оправи се. Трябваха 3 дена за да спре да капе, капе от чучура, просто не затяга напълно. Първия ден капеше капка на 1-2 секунди, втория ден капка на 4-5 секунди и сега не капе. Това което забелязвам е че каучука на единя кран не е толкова мек и при въртене в началото скърцаше, но сега се разработи и е ОК.

Казаха ми за керамичните механизми, казаха че тези ще издържат 3-4 години и после мога да си сменя с керамични.

Мерси :-)
dragozow - майстор
Керамичните нямат грешка, аз имам у нас и не са мръднали. Отделно в една тоалетна на един търговски обект има тяхна батерия на над 10 години и още работи, там вероятно я ползват поне по 100 човека на ден, всякакви, умни, тъпи, невнимателни и т.н.

Тема "Нова чешма Видима капе" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: