Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
pif4o - специалист
Здравейте за съжаление ще ми предстои местене, та до сега ми беше лесно тука но искам там да вържа два боилера в една мрежа, имам един под мивката на кухнята 15 литра, и един 80 литра. Идеята е че когато съм в банята спокоино за миене на ръце или гъза на хлапетата да ползвам водата от малкия боилер. А за къпане големия, също така лятно време ми е напълно достатъчно да си хвърля един душ от малкия боилер, до сега все така сме практикували тука и е супер икономично от към ток :) Но тук боилерите бяха оделни мрежи. Има ли някъв кран които да може д аобръща от единия към другия боилер потока на водата към консуматорите, или трябва с две кранчета ? Даваите идеи :)

п.п. маи това е решението http://www.chrysmetal.com/files/data_sheets/2943xxA.pdf
Каналски - специалист
Аз не разбрах , какво точно си наумил :) Кой бойлер за какво и къде да го ползваш ...
Или просто имаш два Бойлера и се чудиш как да ги ползваш и двата ?
pif4o - специалист
Прав си не обясних подробно :) значи сега имам кухня която е съседна стена с не малка тоалетна+баня, в кухнята имам малък боилер 10 или 15 литра под мивката, от него съм си пуснал топла вода до чешмата на тоалетната, но там си имам и душ с термостатна батерия (голяма благинка е ) Отделно от тва в другяи краи на коридора си е баш банята с големия боилер, и понеже имам бебе и малко хлапе ми е много лесно и удобно да ги окъпя и измия в толетната която реално си е баня и тоалетна с водата от малкия боилер на кухянта вместо големия да ми седи постоянно включен. Лятно време дори за нас си е съвсем достатъчно да си теглим по един душ с тва боилерче. Та сега ще се местим на друго място и там банята с тоалетната е само една та искам да мога да си ползвам топлата вода от малкия боилер в банята, съответно да мога да ползвам и вода от големия боилер, туи то :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Да, с посочения трипътен вентил става

Тема "Два боилера в една мрежа, как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: