Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
nikolson - майстор
Юнаците от Софийска вода дойдоха по сигнал, че водата е с ниско налягане. Смениха тръбата от улицата до водомера и продухаха с машина. В резултат на това в къщата вече няма вода. Тъй като беше вчера след обяд, не направиха нищо повече, ами си събраха чуковете и оставиха нещата така :x . През цялото време повтаряха да си сменим водопровода в къщата. Но той е нов, правен е през 2009 година.
Как да процедираме, къде може да е проблемът и как може да се отстрани? :?

П.П. Пиша от свое име, но всъщност не съм бил там, защото в къщата живее дъщеря ми и аз преразказвам нейното описание...
lyubohar - майстор
Нищо чудно цедката преди водомера да е запушена.
Обикновено става така при ремонти.
След това викаш да ти сложат нови пломби. :x
nikolson - майстор
Работата е там, че между водомера и къщата има дворна чешма и при нея има вода, даже се е отпушило добре. Питам се, ако се отвори от там системата и се "надуе" от вкъщи, дали ...Например с тези помпи за изпитване на връзките при монтаж?
Тия калпазани (дано ги хване запек) не са обяснили нищо. Просто са си заровили тръбата и заминали.
pipilica - майстор
Ти провери ли цедките на чешмите.
nikolson - майстор
Всичко е проверено, прочистено, докъдето може. Дори и казанчето на тоалетната не се пълни.
VLADO66 - майстор
Предполагам че на входа на къщата имаш кран,ако е на холендрова връзка го отвори да видиш дали стига до там вода.

Тема "Запушен питеен водопровод от Софийска вода?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: