Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
spokoen - специалист
Здравейте колеги!
Търся сифон за мивка (кухня) с две корита.
Самите решетки са от по-големите с вграден механизъм за запушване (не знам как се нарича), а не от по-старите с тапа.
Препоръчайте ми магазин в София с по-голямо разнообразие и качествена стока.
Каква марка да купя, коя се води по-качествена? Нещо немско, видима или друга?
Благодаря!
PCL82 - майстор
Тези сифони са стандартни и се произвеждат от много фирми. Бях купувал кухненски мивки "Тека" от техен магазин и там предлагаха такива сифони за тях. После майка ми си избра едно душово корито с отвор за такъв голям сифон и поиска сифонът да се затапва и да се ползва като малка вана. Така се наложи да ползвам пак кухненски сифон, който купих от Бриколаж-имаше добро разнообразие от елементи.
kozl - майстор
Аз от кое време обикалям магазините само за тапа и .............. Нямат съответствие. Купих три марки само комплекта към мивката и трите тапи не стават за моят сифон, но смених целия кмоплект към мивката, включващ тапата, долната част с извод и тръбите към преливник и извод с резба към сифон. Резбите и диаметрите към старите ми тръби съвпаднаха. Та пълни комплекти не съм срещал по магазините, но има има отделно тръби и отделно комплекта към мивката. И понеже съм с по едно корито не съм гледал за комплект тръби за двойно корито. Комплект сифони за мивки с широк отвор по магазините шир потреба не съм срещал. Има в специализираните представители на Тека, Бланко, Фостер (поне тия знам).
Не си писал откъде си, но днес 18.01. като обикалях в строителния маркет на ул."Мара Бунева" има сдвоени сифони от широките за 26-27 лв. комплекта.
spokoen - специалист
Купих си Виега и съм доволен за сега. Благодаря ви!

Тема "Помощ за избор на сифон за мивка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: