Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
tottenham - специалист
предстои ми изграждане на ВиК инсталация в кухнята и майстора ми предложи за кухнята да ми остави една тръба за изходящата (мръсна) вода, в която да се включи мивката, а съдомиялната (намираща се до мивката) да се включи в сифона на мивката! добре но мой колега ми сподели, че у тях така била вързана пералнята към сифона на мивката и от време на време при работа на пералнята през сифона на мивката, същата се пълни с пяна?! какво да правя, да накарам ли майстора да си сложи 2 У-тки една за съдомиялната и една за мивката или да се съглася с неговото предложение?
kozl - майстор
На повечето комплекти за сифони входа за изхвърлена от миялна/пералня вода е преди водния затвор. Ако те притеснява пяната ще трябва да потърсиш комплект на който изхвърлената вода да се излива зад водния затвор. По-лесно и по-сигурно се уплътнява маркуча към щуцера на комплекта сифон, отколкото към допълнително отклонение от канала. Освен това ако уредите са за вграждане мястото зад тях е оскъдно и може да се окаже проблем свързването.

Тема "дайте съвет за ВиК инсталация в кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: