Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Здравейте! Имам спешна нужда от съвет за проточен бойлер! Разбирам че тази тема е дъвкана многократно във вашият форум, прегледах темите, но наистина няма време да го мисля много, а и повечето от ликовите вече не са актуални!
Трябва да взема решение възможно най скоро, защото сегашният ми бойлер си отива бавно, но сигурно. А не ми се иска да остана без бойлер посред зима!
Сегашният ми "бойлер" е Емона 9КВ. На 3 години е. Не съм никак доволен от този бойлер. Много ме ядосва. Не беше минала и една година и му изгоряха и 3-те нагревателя един по един. Никъде не можах да намеря такива нагреватели и се свързах директно с производителя. Прати ми 3 нови и същата песен на нов глас!
Това от което се интересувам в момента е проточен бойлер, ~6 и 9КВ, да има сервиз в София и части за него които мога да намеря във всяка железария, цената да е до 250 лв.
Ще го използвам за баня и кухня. Тази Емона ми захранва банята и кухнята на 6 КВ и съм доволен от струята и температурата на водата. Ясно е че банята и кухнята няма да могат да се ползват едновременно на 6КВ, понеже температурата на водата пада. 9КВ съм ползвал рядко, само в най студените дни!
Дайте ми предложения и съвети за марки и модели
Дипломат, Теси, някакви други.
Благодаря! Успешен ден на всички!
atanasov2004 - специалист
Колега да не прозвучи като реклама - но трета година ползвам немски проточен бойлер GLAGE. Поръчан и доставен до вратата на апартамента от магазин БАНЯТА - София. Много съм доволен - 8,8кв, плавно регулиране на температурата от 35-55 градуса. Поздрави!
atanasov2004 - специалист
С достваката беше 380лв :-D
Да няма проблеми. Казвайте кой от какво е доволен, защото тия дни трябва да купувам нов бойлер. Старя толкова ме е ядосал че бих го нарязал с флекса!
brano - напреднал
Аз също ползвам CLAGE но цената беше някъде около 560 лв.Купен е от Техномаркет.При стартиране на бойлера се настройва да работи на 8.8кв.или 12кв. Захранване с 6кв.кабел. Супер доволен съм от него.

Тема "Имам спешна нужда от съвет за покупка на проточен бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: