Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
vekota - специалист
Здравейте !
Предстои ми покупка на хидрофор и от там вече идват мноооого въпроси .Прочетох много теми за хидрофори и системи ,но да започна с въпросите .Имам набита сонда която е цол и половина и с помпа вида поливам градина около 200-250 м2.Много хора,които познавам ми казват че може видата и хидрофора свързани карали така с години и нямало проблеми .С видата поливам двора а хидрофора за в къщи , но от прочетеното разбирам че ще си пречат (поправете ме ако греша).Имам много недоизяснени въпроси, но нека първо ми стане ясно това.

E 60 прегледа и нито един отговор... Въпроса не е ясен ли ,или го има в някоя тема и съм го пропуснал?
GROHE Bs - специалист
Системата е хризантема.Идеята е хидрофора да командори помпата демек той подава тоци към помпата.Слагаме и един буферен съд и сме готови.Такава конфигурация на Грундфос излиза около 1500 кинта.Голямата част от сумата е помпата.
vekota - специалист
GROHE Bs написа:
Системата е хризантема.Идеята е хидрофора да командори помпата демек той подава тоци към помпата.Слагаме и един буферен съд и сме готови.Такава конфигурация на Грундфос излиза около 1500 кинта.Голямата част от сумата е помпата.
Първо благодаря за отговора!!!
Мисля да купя Хидрофор WILO HWJ 203xEM и от сондата ,която е цол и половина с намалител на един цол.Слагам една тедка -на единия край възвратна клапа и хидрофора ,на другия край по същия начин пак клапа и помпата вида с която в момента поливам.Притеснява ме това ,че ще работят на моменти заедно и да не вреди нещо на хидрофора.Нека някой ако го е правил каже има ли проблем да се свържат така.Има ли друг начин на свързване.Не вярвам да съм единственния който не мисли да изхвърли видата и полива с хидрофора.
Така ли няма някой ,който е правил това упражнение или темите с хидрофори вече не са актуални?

Тема "Хидрофор ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: