Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
GROHE Bs - специалист
Колеги дайте някакви предложения за читави помпи на добра цена.Защото възможностите засега са Ремс за 200 кинта от продавалника и Ротенбергер от моя магазин за 260. :?
Junak - майстор
Какви параметри искаш за проби :?
GROHE Bs - специалист
Ръчна помпа за изпитване на къщи с до 4 бани и кухня.По принцип когато бях към фирма ги дънех с Ротенбергер на 10 бара.
GROHE Bs - специалист
Благодаря на всички колеги за бързия отговор.Преди седмица си заприходих Ротенбергер помпичка.В 6 след обед приключвам ингилизка къща и си викам надувам и си прибирам париците.Да ама помпето не ебава.Звъня в магазина и моя ми вика шти дам телефона на байчето дет ги носи.Ма байчето бил у турско на рахат локум и не вдига.Тогава ще те свържа с сервиза у Софето .И кат ми звъни некъв дърт пъпеш и ми обяснява как са действа с тоз атомен реактор абе смях.Хем съм бесен хем ма напушва на смях ма истеричен почти.В крайна сметка получих разрешение да разглобя реактора и да видя ко става без да губя гаранцията.Ми топченцето залепнало от скука в долния край на смучката и боц с отверката и газ всичко тръгна.Че и париците им сметох. :mrgreen:Купи поправи и действай-Ротенбергееер.В тоя ред на мисли вече втора ножица си купувам за ППР ментак на тия ментаци за 14 кинта и кара по 1 година срещу тяхната за 80 парици.
VLADO66 - майстор
Е хайде сега-фирмата си е читава..Преди -8 г. струваха 260лв.Сега не знам колко пари е
GROHE Bs - специалист
Точно толкова е без отстъпката.На мен ми легна 210.
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
Е хайде сега-фирмата си е читава..
Но май няма собственно производство :-D
GROHE Bs - специалист
Да не тръгвам да обяснявам за дървото на Ротенбергер тип лепачка.Тъй си седи за скромните 250 кинта за резерва.Слаб ток и дървен полипропилен равно на Ротена в багажника а Райдера дъни на макс-и поцинкована тръба ше стопи тая маша. :mrgreen:

Тема "Помпа за проби на водопровод" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: