Здравейте.
Имам въпрос, на който ще съм изключително благодарен за съвет.
Как да развия метални тапи от едновремешните металните, която е стояла 10 години на тръбата и е заклеясала тотално. С гарги, клещи и подобни ъпсутд да я ]хвана, понеже тапите влизат навътре в плочките. Едната я развъртях с 300 зора след като я смазвах с VD40, нагрявах и прочие. Само където не я взрвивих
като я пробих и със стоманена пила с 3 ъгъла успях да я захвана и отвъртя, но имам още 4, с които мисля, че няма да мога да се справя по този начин понеже са много навътре и нама добър захват. Та въпроса ми е някой да ми даде съвет за ключ с 4 зъба за този тип тапи и от къде да се сдония с такъв, че аз лично не мога да намеря. Пробвах с всичко останало, но нямат добър захват....Или по какъв начин мога да ги развъртя без да се налага да къртя..... Прилагам и снимката на самата тапа.
Ще съм благодарен за съвет.

ето и тапата
File 4-19-16, 15 22 07.jpg (46.39 KиБ) Видяна 3688 пъти
Имам въпрос, на който ще съм изключително благодарен за съвет.
Как да развия метални тапи от едновремешните металните, която е стояла 10 години на тръбата и е заклеясала тотално. С гарги, клещи и подобни ъпсутд да я ]хвана, понеже тапите влизат навътре в плочките. Едната я развъртях с 300 зора след като я смазвах с VD40, нагрявах и прочие. Само където не я взрвивих

Ще съм благодарен за съвет.
Прикачен файл:
ето и тапата
File 4-19-16, 15 22 07.jpg (46.39 KиБ) Видяна 3688 пъти