Здравейте ! Правя една баня на село .Беше в ужасно състояние напукани стени и плочки .Наложи се да лея колони за укрепване на бетонната плоча.След това бутнах две стени .Има и трета за бутане.Поставена е мивка в кухнята която е съседна на банята. Нейната тръба за обратна вода минава през банята където има подов сифон излиза на една глуха улица където се включва в една яма .Проблема е че тази тръба е от етернит 120 мм.Искам да монтирам една седалка за тоалетна . Тези които са правили това отдавна са починали и никой не знае точно какво има отдолу под земята
.Имам още доста време до началото на ремонта ремонта на тази инсталация. Във тази връзка търся преходник 120мм на 110мм. Дочух че се произвеждали такива.Аз съм от Пловдив мисля да отскоча до ВИК там и да ги помоля да ми услужат ако имат.Но искам да питам и аудиторията все пак това е цяла България все някъде може да има.
.Имам още доста време до началото на ремонта ремонта на тази инсталация. Във тази връзка търся преходник 120мм на 110мм. Дочух че се произвеждали такива.Аз съм от Пловдив мисля да отскоча до ВИК там и да ги помоля да ми услужат ако имат.Но искам да питам и аудиторията все пак това е цяла България все някъде може да има.