Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
tottenham - специалист
предстой ми подмяна на ВиК инсталацията в жилището, в тази връзка ми препоръчват някакви тръби "НИБКО" - американски, като уж били по надежни от ПП. има ли такова нещо и заслужава ли си изграждането на инсталацията с тях? Като довод ми изтъкна един специалист, че уж тези обикновените полипропилен тръби (сивите) давали много производствени дефектни?!
Spokoiniq - майстор
Имаме 6 апартамента, 5 са с nibco , нямам забележки.Лесно се работи, плитко се окопават, техданните са абсолютно верни.Познавам и хората с първите такива разводки в София(вносителя е в Пловдив и преди години си ги набавяхме от дистрибутори)отпреди 10-ина години.В пъти по-добри като показатели от чистия РР, по-евтини и безрискови 90% завои в сравнение с алуминиевата вложка.В София вече имат официален представител срещу завод Нестле в една къща на която пише "всичко за ВиК" или нещо подобно.За сравнение цените в Бриколаж на същите фитинги нипко са х2, щото като закъсаш в ден неделя примерно за фитинг и им кацаш на...любезните цени :lol:
tottenham - специалист
а кой е вносителя, и знаеш ли къде в пловдив се намира той?
Spokoiniq - майстор
GOA-98, PHONE 32 274-918, FAX 32 274-921 32 681-757, 4000 PLOVDIV, YANSTRA 1, e-mail: goa-98@plovdiv.techno-link.com http://www.nibco.com.pl/bul/

Тема "нова инсталация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: