Здравейте колеги. Това на снимката е тръбната система от кухненската мивка към канализацията. Разглобих я за да я почистя и след монтажа ми връща и изтича водата от посоченото място. Това е на последната тръба, която може да се маха - горната влиза в долната, която ми е статична. Няма винтова система тук, както на другите две части.
Когато всичко е разглобено и изсипвам вода в канализацията, няма проблем, поема я. Но когато монтирам всичко и пусна водата, връща и изтича през последната връзка.
Каква би могла да е причината. Мисля си, че може би трябва да има някакво гумено уплътнение, но нямам спомен преди това да е имало. Възможно ли да е нещо свързано с наличие на въздух в тръбите когато ги монтирам всичките?
Някакви идеи за решение?
Когато всичко е разглобено и изсипвам вода в канализацията, няма проблем, поема я. Но когато монтирам всичко и пусна водата, връща и изтича през последната връзка.
Каква би могла да е причината. Мисля си, че може би трябва да има някакво гумено уплътнение, но нямам спомен преди това да е имало. Възможно ли да е нещо свързано с наличие на въздух в тръбите когато ги монтирам всичките?
Някакви идеи за решение?
Прикачен файл
33597424_10216818435552231_7712291306763976704_n.jpg (39.26 KиБ) Видяна 3338 пъти