Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
ivantt - помощник
Привет
Днес ходихме със жената до магазин "Боро" да гледаме и тя /жената/ хареса някакви смесители, за които продавачът каза, че са унгарски. Нещо на стилажит пишеше "Новара". Някой има ли впечатления от тях и дали си струват? Казаха ми, че били с керамични глави.
Bechev - специалист
Аз ползвам смесители на Новара плюс от малко повече то година идо сега нямям никакви проблеми.При покупката ни дадох и гаранция няколко месеца мисля.Според мен са добри,а и не са скъпи. :-DНие ги купихме то техен магазин.
Последна промяна от Bechev на пон авг 27, 2007 5:29 pm, променено общо 1 път.
ironlady - модератор
Не са лоши, а керамичната глава е предимство
lyki - специалист
Да има патрони за смесител с керамични глави,добри са ,хода им е много малък и добре спират. Имат само един недостатък ако мога така да го кажа предвид качеството на водата в повечето райони на страната.Самите керамични елементи са много финно шлифовани ,предназначени са за идеално чиста и филтрирана вода,почне ли по между им да попадат малки твърди частици се надраскват заяждат и при упражнен по голям натиск се чупят.
Ако смесителя ти е харесал купи го, нищо не ти пречи да подмениш патроните с безконечни комплекта се намира за 6-7лв. С такива безконечни патрони аз се оттървах от вечното превъртане на ръкохватките заради постоянното и душманско натягане при спиране от жената в къщи :wink:
ivantt - помощник
За да се предпазя от вероятността да влезнат твърди частици смятам да си монтирам филтри за студената и топлата вода след водомерите. А какви са тези безконечни патрони?
lyki - специалист
А какви са тези безконечни патрони?

Ами такива дето след завиване или отвиване си избират необходимия им ход за да спрат или пуснат на мах водата,и след това можеш да въртиш безконечно без да има опасност ако си як в ръцете и без технически усет да превъртиш врътката от шлиците ,или да направиш някаква друдга поразия :wink:

Тема "Унгарски смесители" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: