Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Здравейте,не знам дали правилно се изразих.
Имам смесител на видима мисля че беше,с две врътки.От няколко дена студената вода капе,да малко е,за 12часа около чаша за чай,но си е дразнещо.
На стария обикновен смесител знаех как се сменят гумички и глава,но сега съм в чуденка.
Дали се разглобява по същия начин врътката или е по особенна и ако започне веднъж да капе дали има подмяна или се отива на нова глава?
Благодаря ви.
Последна промяна от z.stefanova на пон апр 20, 2020 10:08 am, променено общо 1 път.
iliya_i - майстор
Драсти,
Главата на двуръкохватковата се сменя по същия начин, както на старите. Дори са взаимозаменяеми.
zz_stefanov - майстор
пон апр 20, 2020 9:06 amz.stefanova написа:
Имам смесител на видима мисля че беше,с две врътки.От няколко дена студената вода капе,да малко е,за 12часа около чаша за чай,но си е дразнещо.
На стария обикновен смесител знаех как се сменят гумички и глава,но сега съм в чуденка.
Дали се разглобява по същия начин врътката или е по особенна и ако започне веднъж да капе дали има подмяна или се отива на нова глава?
Благодаря ви.
Адашке, оправи го това заглавие, точно З'то да пропуснеш :)
Сменя се цялата глава, всички опити за ремонт по нея нямат смисъл.
пон апр 20, 2020 9:12 amzz_stefanov написа:
пон апр 20, 2020 9:06 amz.stefanova написа:
Благодаря ви.
Адашке, оправи го това заглавие, точно З'то да пропуснеш :)
Сменя се цялата глава, всички опити за ремонт по нея нямат смисъл.
Хаха,3то никога не се пропуска.
Странно,че заглавието е написано различно,не знам защо така излиза тук.

Тема "Капещ месингов смесител тип Клиер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: