• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Здравейте някой ползвал ли е централния омекотител за вода на HIGEА WOTER Моля за отзиви
hidrazin - майстор
Какво си се развикал?
НЯМА такъв омекотител за вода. Нещо си объркал името...
Има едни ментете с име HYEGA Water - 100% измама.
:partyman:
dragozow - майстор
Ега не омекоти тази тръба. Чиста измама и според мен, диспенсерите за вода, които продават по 400 лв при мен са 89 лв.
LazarGanev - "Велик майстор"
ср юни 11, 2025 2:03 pmdragozow написа:
диспенсерите за вода, които продават по 400 лв при мен са 89 лв.
Ц, не са същите, твоите са китайски имитации. Но това е извън темата. Предполагам, че в темата става дума за една тръбичка (каквито и много фирми предлагат, включително и български производител) в която има магнитче, което уж разбивало варовика на пух и прах. Аз също не вярвам в чудеса
hidrazin - майстор
ср юни 11, 2025 6:21 pmLazarGanev написа:
... става дума за една тръбичка (каквито и много фирми предлагат, включително и български производител) в която има магнитче, което уж разбивало варовика на пух и прах.
Цъ. Даже магнити няма - много скъпо излиза и печалбата от шушляците е "малка".
Просто тръбичка с наредени перфорирани дискове които въртят водата в тръбичката.
Демек при въртенето "избиват" варовика от водата - нещо като да избиеш маслото от прясното мляко... :lol:

ЦЪЪЪК

Преди съм давал линкове към Алиекспрес от където ги купуват. Който иска - да потърси...
Реално е ПОНЕ 100% измама. :)
hidrazin - майстор
ср юни 11, 2025 8:49 pmchapara написа:
Къде е Иванов?
Мистър Магнто не е лош човек и има прилични познания.
Лошото е че яко е залитнал по врачки, екстрасенси, багетисти, магнити и всякакви подобни измами.
А там измамниците са много ловки!!!
Много го уважавам. Само да не беше това залитане по измамните продукти.
chapara - майстор
Че и аз го уважавам, за това се надявам да се събуди, та те така.
dragozow - майстор
ср юни 11, 2025 6:21 pmLazarGanev написа:
ср юни 11, 2025 2:03 pmdragozow написа:
диспенсерите за вода, които продават по 400 лв при мен са 89 лв.
Ц, не са същите, твоите са китайски имитации. Но това е извън темата. Предполагам, че в темата става дума за една тръбичка (каквито и много фирми предлагат, включително и български производител) в която има магнитче, което уж разбивало варовика на пух и прах. Аз също не вярвам в чудеса
Щото техните са японски сигурно...
Има централни системи за омекотяване, но нямат нищо общо с това.
LazarGanev - "Велик майстор"
Да не бъркаме аудиторията. Темата е за "омекотителя" на Hygea, който е една тръбичка, а ние с тебе си говорим за пречистващата им система (7 степенна), която представлява една голяма кана тип Brita, системата е корейска разработка и производство. Те не може да се нарече омекотител, макар да има някакво подобно действие. Тя работи по-добре, ако преди нея има омекотителна система, но истинска, със и смола. Виждам, че китайците са започнали да имитират тази система и при теб има подобна, но не е същата, това казах
  • 1
  • 2

Тема "ЦЕНТРАЛЕН ОМЕКОТИТЕЛ ЗА ВОДА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: