• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
dmi - специалист
От къде да си купя машина за вода?
В интернет само алегро излезна ама не ме кефат.

Препоръчайте модел и марка.
sspoko - специалист
Каква машина търсиш автоматите за топла и студена вода ли имаш в предвид.
sspoko - специалист
Аз си купих от технополис има ги в магазините за бяла техника и съм много доволен. Но си вземи компресорна вярно, че са по скъпи но другите не вършат работа, имам познати които имаха от другите нито студената вода беше студена нито топлата беше топла.
dmi - специалист
sspoko написа:
Каква машина търсиш автоматите за топла и студена вода ли имаш в предвид.
Имено. Трябва ни за офиса и да е хубава
dmi - специалист
Ето виж от старата какво излезна след като я източихме от долу. Да не говориме, че преди 2 седмици един фен и прави озониране и изсипахме 10 пакетчета лимонтузо в нея уж да утрепе котления камък ако това бялото е котлен камък де ама к*р - само си преебахме топлата вода та сега и 3в1 не може да си правиме оти млякото се пресича с тая киселина и кафето става на буци и почернява :? :x
А м/у другото днес я строшихме и в охладителя видях някакъв Ал. радиатор явно еза охлаждането и всичкото бялото беше полепнало по него. Чудно ми е само от какво се получава тека :shock:

Изображение
Антония - специалист
Горна баня предоставят безплатно диспенсер срещу едногодишен договор да зареждате вода от тях по минимум 2 бутилки месечно. След края на този срок диспенсерът става твой. Аз си взех от малкия модел за домашна употреба. Телефонът, на който поръчвам водата, е 855.30.60, предполагам, че там може да ти дадат по-подробна информация за условията си.
sspoko - специалист
НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА Я ИЗТОЧВАШ ОТ ДОЛУ КАТО СВАЛИШ БУТИЛКАТА ВСИЧКО СЕ РАЗГЛОЯВА МНОГО ЛЕСНО СТИГАШ ДО РЕЗЕРВОАРА И СИ ГО ИЗМИВАШ РЪЧНО И НЯМАШ ПРОБЛЕМИ. А ОЗОНИРАНЕТО ГО ПРАВИ МАШИНАТА НО В ШКАФА ЗА ЧАШИТЕ ЗА ДЕЗИМФЕКЦИЯ.
dmi - специалист
Антония написа:
Горна баня предоставят безплатно диспенсер срещу едногодишен договор да зареждате вода от тях по минимум 2 бутилки месечно. След края на този срок диспенсерът става твой. Аз си взех от малкия модел за домашна употреба. Телефонът, на който поръчвам водата, е 855.30.60, предполагам, че там може да ти дадат по-подробна информация за условията си.
Покажи ми копие от договора да знам има ли смисъл да им звъня? И това отнася ли се за фирми или е само за частни лица?
dmi - специалист
sspoko написа:
НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА Я ИЗТОЧВАШ ОТ ДОЛУ КАТО СВАЛИШ БУТИЛКАТА ВСИЧКО СЕ РАЗГЛОЯВА МНОГО ЛЕСНО СТИГАШ ДО РЕЗЕРВОАРА И СИ ГО ИЗМИВАШ РЪЧНО И НЯМАШ ПРОБЛЕМИ. А ОЗОНИРАНЕТО ГО ПРАВИ МАШИНАТА НО В ШКАФА ЗА ЧАШИТЕ ЗА ДЕЗИМФЕКЦИЯ.
Резервоарът не може да се разглоби - требва да се строши.
Антония - специалист
dmi написа:
Покажи ми копие от договора да знам има ли смисъл да им звъня? И това отнася ли се за фирми или е само за частни лица?
Нямам скенер под ръка :( Договорът е напълно стандартен, няма никакви уловки в него, четох го внимателно преди да го подпиша. Даваш депозит 50 лева, докарват ти диспенсер и три бутилки по 1 галон (~19 литра). Задължаваш се да поръчваш поне по 2 бутилки на месец. Ние сме двама души и пием по бутилка на седмица, та по тази линия никакъв проблем нямаме. Случвало се е да сме извън страната по месец-два и да не поръчваме през това време -- не задават въпроси, явно следят общото количество да е над определено ниво, а не да се поръчва на равни интервали от време. След изтичане на двете години по договор ти връщат депозита и машината става твоя. Като частно лице съм подписала всичко, няма намесена фирма от моя страна.

В офиса имаме по-голяма машина от Девин, обаче нямам инфо какви са условията им.
  • 1
  • 2

Тема "От къде да си купя машина за вода?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: