Здравейте. Понеже търсачката не помогна до момента, въпросът ми е някой може ли да ме насочи с информация за канализационни помпи (мисля че това е името). Вчера майстора спомена 180лв. а днес са вече 800, за утре не смея да си помисля
След кратък обзор на гугъл попаднах на такива но всичко което видях е за тоалетни. Искам да прекарам вода с малък дебит до стая която е далече от отходна канализация, поради което ми трябва помпа която да отвежда водата след мивката към канала. Мисля че 3м стълб ще е достатъчна, но не съм специалист. По-късно мога да сложа и снимки като се прибера. Благодаря на всички за отделеното време 
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
8 мнения в "Канализационна помпа"
ето виж този линк
http://www.saniflo.co.uk/sanishower.aspx
http://www.saniflo.co.uk/sanishower.aspx
@viko01 да, за една мивка с дебит 6 литра в минута. Помещението ще става салон за маникюр, ноктопластика и тн, затова идеята с бидона за сега отпада, освен ако не измисля нещо.
@bencho_rb благодаря но тези са само фекални, поне доколкото разгледах, а и цените им нещо не ме устройват.
Междувременно направих запитвания насам натам по фирми на родния пазар и после ще споделя информация. Може дори да пусна нова тема в друг раздел с молба за съвети, че ако не измисля начин с помпата положението е сериозно
@bencho_rb благодаря но тези са само фекални, поне доколкото разгледах, а и цените им нещо не ме устройват.
Междувременно направих запитвания насам натам по фирми на родния пазар и после ще споделя информация. Може дори да пусна нова тема в друг раздел с молба за съвети, че ако не измисля начин с помпата положението е сериозно
mitaka_vk
- специалист
Пробвай от продуктите на Грундфос, те имат няколко различни варианта с различно заустване. Ако търсиш обаче от този тип система трудно ще намериш нещо което да не е с фекална помпа. Дренажна помпа не се вписва в подобни системи.
Съжалявам но и ако очакваш че подобна система ще ти излезе евтинко също много се лъжеш. Така че първо преценяваш дали подобна система ще ти върши работа запознаваш се с цените и тогава си избираш оптималния вариант /обърни внимание на ОПТИМАЛНИЯ/
Съжалявам но и ако очакваш че подобна система ще ти излезе евтинко също много се лъжеш. Така че първо преценяваш дали подобна система ще ти върши работа запознаваш се с цените и тогава си избираш оптималния вариант /обърни внимание на ОПТИМАЛНИЯ/
Пратил съм запитване и при тях. Не очаквам да ми излезе евтино но също се същисах когато за една нощ цената скочи с 700лв. Незнам дали се дължи на първоначално объркване спрямо цената, мястото кадето живея или сложноста на проекта. Затова реших да го правя сам след събирането на съответната информация. А и за съжаление и финансите не са безгранични
Вероятно след евентуални отговори от местата кадето попитах, ще задавам въпроси тук или в друга тема 
housedoktor
- майстор
Willo,Grundfos и Saniflow предлагат такива продукти.Вече се намират по-лесно в магазините тук .Преди години поръчвах на приятели от Англия
Каналски
- специалист
К'во да се каже ... виж цените на тези.
Мрънкай за отстъпка, навивай този дето дава парите ...
Картинка 1 ; Картинка 2
Може тук да има добри цени -> PDF
Но дано само с помпата е проблема ...
Да не вземете да слагате сифони на мивките
Мрънкай за отстъпка, навивай този дето дава парите ...
Картинка 1 ; Картинка 2
Може тук да има добри цени -> PDF
Но дано само с помпата е проблема ...
Да не вземете да слагате сифони на мивките
Тема "Канализационна помпа" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература