ср юли 12, 2023 8:24 pmhidrazin написа:Само, че аз не съм гледал оценките в емаг, а в друг сайт. От емаг го поръчах просто. Защото беше "оферта"...ср юли 12, 2023 8:06 pmnikosnenkov написа: Подведох се по позитивни ревюта. Доста на брой. Но, обица на ухото!Ти да не очакваш отрицателни? Магазина му е работата да ПРОДАВА а не да допуска отрицателни коментари.
Да добавя че в други онлайн магазини коментарите се пишат от самия магазин...![]()
Дай ся да видим какъв е климатика.
![]()
ср юли 12, 2023 8:26 pmChefo77 написа: Хидра, залагам на Starlight.По-зле е - TESLA. Залагат на името на оня мошеник Никола Тесла дето за масата е врЪхта на сладоледа...
Тези "климатици" успях да ги проследя някъде до Непал. От там със сигурност тръгват на цена под 100$
ср юли 12, 2023 8:41 pmnikosnenkov написа: Само, че аз не съм гледал оценките в емаг, а в друг сайт. От емаг го поръчах просто. Защото беше "оферта"...Оххх... няма да те питам кой е "другия сайт" освен ако сам не го споделиш.
Оферта инвертор 12-ка за 650 кинта не е оферта.
Интересно, що ли Daikin FTXA35AW/RXA35A който пак е 12-ка струва близо 4000 кинта?
Едвали ще да е само заради "марката"...

P..S. Пак стигаме до извода че в "Бисквитки Катеричка" катерички няма.
Па нека си го ползва, така или иначе няма как да го върне.
И ако има желание, след време може да сподели как се държи - ще е много полезно.
P.S.2 Първите ми климатици преди купени "втора цедка" преди много години (поне преди 15 години) бяха на 100 волта.
Сегашните ми пак са на 100 волта и така ще е и за в бъдеще. Независимо от цената.