Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
въпроса ми е следния имам апартамент които ще отоплявам с климатици, разположението е север-юг двете стаи са южни и две северни свьрзани с коридор. Апартамента е с пвц дограма 4-ри камерна с к-стъкло от северна страна има някаква вътрешна изолация слагана при строежа, като имам намерение да сложа и от вън но сега нямам сили панелен е блока на 3-и етаж съм.мисълта ми е за два климатика, който да отопляват апартамента като в една от северните стаи ще има и конвекторен радиатор на Еърлек за всеки случаи. Южните стаи са топли и без отопление дори и една духалка стопля хола а тои е 20 кв.м.
очаквам предложение за модел марка към, който да се насоча ако има специалист от казанлък да дойде да види и да монтира КАЧЕСТВЕНО нека не се притеснява да каже, и най-важното бюджет до3500-4000лв.
Ако е нужно още инфо ще дам.
п.с. скъсах се от четене и вече наистина не знам кво да взема като марка :? гледах едни таванни Дайкини в техноцентър, че и за местата на мотиране най-добре ми пасват но ми се струват с много нисък коп 3,2 мисля беше дали ще папат много и като шум как ще е
навиват ме за мицубишита но 9-ката 2050 с монтаж две ще са ми малко слабички а 12-ка (35-ца) не знам ква пара ще е май ще карам с огън в средата на стаята

Тема "климатици за 156 куб.м. ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: