Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
jakuzi - специалист
За мен това устройство е непознато.Някой ползва/ползвал ли е този механизъм и какво му е мнението?
"Спасете ЗАВИНАГИ дома си от влагата и мухъла" дали е така?

http://www.bezvlaga.com/ustroistva/nagnetatelni/#dok1

Прикачен файл

1.gif
1.gif (25.35 KиБ) Видяна 18035 пъти

Прикачен файл

ac-canopies.jpg
ac-canopies.jpg (30.32 KиБ) Видяна 18035 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
Производителя на дограмата ми (дървена) ми прдлагаше нещо подобно, но е грозно и скъпо.
Цялата дандания е че увеличаваш вентилацията. Сложи го на всичко прозорци и няма да имаш мухъл, но ще имаш страхотно течение. ;)
bencho_rb - специалист
Answers: 1
устроиството наистина работи но ако проблема е сериозен няма да го реши ,ако го нямаш на дограмата ти го препоръчвам
jakuzi - специалист
"Те са „умни” и пропускат в помещението въздух само при повишаване на влажността. По този начин осигуряват минимална циркулация на въздуха, без да се понижава температурата в помещението. Един пример: при монтирани клапани във всички стаи, температура на външния въздух минус 20 градуса и максимална влажност в помещението (максимално отворени клапани) температурата в жилището се понижава само с 0.8 - 1.2 градуса."

"Цените на различните модели устройства са 70-100 лева. Ако не желаете да монтирате клапан на дограмата си, предлагат и стенен вариант на нагнетателно устройство "

Според тях нито са скъпи, нито има течение.
pavkatay - майстор
не може в името на икономията да не си отопляваш жилището, да вариш боб на газов котлон и в същото време да чакаш някакъв луфтер за 100лв да те спаси от конденза и мухъла :roll:
jakuzi - специалист
pavkatay написа:
не може в името на икономията да не си отопляваш жилището, да вариш боб на газов котлон и в същото време да чакаш някакъв луфтер за 100лв да те спаси от конденза и мухъла :roll:
Явно не си направил труда да отвориш линка.И въпроса ми е отправен към тези които използват/използвали .
miro_dim - напреднал
Няма никакъв ефект от него не се набутвай,аз го сложих подведен от силната реклама и никакъв ефект,правих рекламация дойде шефа на фирмата и само замери влажноста изкара още хиляди причини и нищо .Спести си средствата за нещо по разумно!
pavkatay - майстор
линка го отворих . вложи си парите в отопление, термоизолация, джакузи с млади девойки... :) .- това е по-добро от 'умна клапа'. това, че не съм ползвал този продукт не означава, че не знам, че това е поредната магическа пръчка, която се предлага за решение на болен проблем-влага, дископатия, импотентност и т.н.
Здравейте.При мене има 98 % положителен ефект от AERECO. Спалнята ми е с северно изложение 30 кв.ново стройтелство с 10 см.външна изолация.На сутринта по прозорците толкова конденз се получаваше, че всяка сутрин бях дежурен с гъбата за подсушаване.след слагане на клапата и отвор в комина проблема изчезна.Температурата в помещението спадна с около 1 гр.
moimoimoi - майстор
при ново строителство влага има поне половин година,след като е завършен обекта до ключ/поне по лични наблюдения по обекти/
на теб температурата ти може да ти е паднала само с 1 градус но си с 10 сантиметра изолация,на такива дето нямат изолация ще се набутат с разход за отопление
има електрически влагоабсорбатори-вършат добра работа
аз имам един китайски за 150 лева от технополис съм го взимал
преди 2 години слагах пвц на терасата,имаше и малко зидане,топлоизолация ,това беше септември, и през цялата зима имаше конденз по прозорците
тая година няма никакъв конденз,явно влагата в новоизградената стена я няма и няма как да се получи конденз

Тема "Без ВЛАГА в дома ни-Aereco !?!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: