• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Mega - специалист
Да ви кажа по наблюдения на моето MHI. Често го слагам на средна степен, с цел да обърне въздуха по-бързо. Машината работи на средна степен, но понякога решава сама и качва за кратко оборотите. Идеята ми е, че дори на ръчен режим има някаква електроника, която след и вняся корекции за кратко. Както и ако е зададено на Тих режим. Работи на тих, но по някога си форсира за малко.
EDI - майстор
Вероятно за да не прегрее топлообменника вътре.Аз с моите 2 бр. ТОШКОВЦИ/1 европейче и 1 японче/ нямам проблеми.Винаги са на АУТО и температурата е точно толкова, колкото съм задал.
vyrhara - специалист
Значи климатика на heat, вътрешното тяло на med и нищо друго не пипаш- така хем няма да ти бучи ако е на макс вентилатора, хем ще топли повече атколкото когато е на мин вентилатора.
fox_vt - майстор
Малко стара темичка но като ми слагаха климатика ми казаха да на ауто или на макс,като същото пише май и в книжката.Обаче гледам тва ауто се различава от вашите-при мен има 4 степени ръчно и ауто,обаче слухово определям че на ауто върти винаги с една и съща скорост и тя е между 3 та и 4та степен.Лошото е обаче че става течение и си се чува доста.Обаче ако сложа 4 та степен става ураган на 3та пак се чува доста а на 2ра все едно изключвам климатика изчезва всякакъв шум от вътрешното тяло.Та на въпроса ако приема инфото от нета че слабо се покачва енергопотреблението като цяло на климатика нещо друго кофти има ли.Мисля да пробвам известно време така да видя кво ще стане.
  • 1
  • 2

Тема "На каква степен да ми работи вентилатора" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: