• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
batalski - специалист
Аз ползвам италиански припой взимам го от Редко 2процента сребро разлива се много добре
apel - напреднал
Здравейте, предстоими изграждане на части от водопроводна инсталация в имот, който закупих на скоро, но поради кредита, нямам възможност да си наема водопроводчик, ще бъда особено благодарен, ако някой може (срещу скромно заплащане или друга помощ от моя страна) да покаже за няколко дни най-основните неща и по специално да ме научи да правя заварки на медни тръби. Понеже до сега ми се е налагало често да сменям жилища, вече понатрупах малко опит в монтиране на бойлери, смесители, тоалетни казанчета, но нямам никакаква идея за медните тръби и заваряването им. Не знам дали ще ми е от полза, но имам малко опит в газопламъчното заваряване (пропанов бренер) на дребни хоби детайли със сребърен припой.
a_stoev - майстор
Е няма генерални разлики. Потърси материали в нета. Чел съм такива, има много и достатъчни са да се научиш.
Не знам колко ще ти е голяма инсталацията, но сметни дали няма да ти се изплати да си купиш експандер вместо да ползваш готови муфи. Оксижен имаш ли?
apel - напреднал
Трябва ми практическо упражнение, готов съм да почерпя няколко каси бира... Има ли желаещи от София или Пловдив?
mavryt4o - майстор
Извинявам се че пиша в чужда тема но имам един въпрос за запояването.Имам едно вътрешно тяло от климатик 24-ка искам да го преправя на воден конвектор как да направя малките медни тръби фи 6 и фи 8 с преходници за тръба 1/2 има ли такива преходници и с какво могат да ги запоя или друг вариант?!?!
  • 1
  • 2

Тема "Припой за запояване на медни тръби и инфо за самите тръби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: