kaishew написа:Здравей mavrit40,тел.0886838907.Преди около месец открих в градината си вода с много голям дебит и мисля да продължа опитите с охлаждането това лято.За момента дебита е около 2500 литра на час и мисля че с директно използване на студената вода резултата ще е добър.Ефекта е уникален.Казвам го от опит.Така че няма какво да опитваш а направо си вземи конвектори или си преправи тела от климатици и пей сърце.
lakosste написа:мен само хладното време ме спира още иначе всичко е прекарано само жал ме е дупката да пробия на новия латекс но както е казано целта оправдава средствата ако ще и само за спорта да еkaishew написа:Здравей mavrit40,тел.0886838907.Преди около месец открих в градината си вода с много голям дебит и мисля да продължа опитите с охлаждането това лято.За момента дебита е около 2500 литра на час и мисля че с директно използване на студената вода резултата ще е добър.Ефекта е уникален.Казвам го от опит.Така че няма какво да опитваш а направо си вземи конвектори или си преправи тела от климатици и пей сърце.