Не знам дали в Електролукс знаят че произвеждат климатици Иначе всяко нещо в по-малка или по-голяма степен си заслужава парите-не мисли че ще е*eш дявола въздуха.
Колега, климатик не се копува всеки ден. Насочи се към нещо по качествено. В Техномаркет съм виждал, че тези които предлагат бързи кредити намясто (Джет кредит, уникредит и тем подобни), предлагат опцията колкото пари имаш да платиш на момента а останалото да вземеш като кредит.
П.П. Когато избираш климатик гледай да не е китайче
Здравейте,
Не ми се искаше да отварям нова тема, затова пиша тук.
Харесал съм си Самсунг модел 2013 не за друго, а защото може да се управлява чрез съществуващата wifi мрежа, дори извън дома!
Някакви мнения по въпроса? Други климатици с такава опция?
Писах на Дайкин, още са на етап - идея.... а Самсуняга го имат вече. Иначе телевизори, телефони са много добри, но за климатиците само лоши думи чета... Моля споделете и вашето мнение.
Ти да те топли ли ще го купуваш или ще си чатиш с него? Питам, щото Самсунг са много добра корпорация, но климатици не могат да правят. Та да те предупредя де.
Е прав си, но ми се щеше да мога на излизане от работа да го пусна да стопли/охлади и като се прибера да ми е готино Все пак сме 21 век! Телевизора си управляваме от телефона, осветлението, защо не и климатика А тоя е модел от 2013 де да знам.... ЧЕтох доста за самсунг, при токов удар си забравяли програмата, но ако взема от тия българските защити против токови удари, де да знам......
При сегашните и идващите температури по-добре не го спирай, за до ти е готино, като се прибереш от работа.
Бях гледай някаква презентация на климатик, на който от дистанционното задаваш различни температури за 24 часа. За мен този вариант е по-удачен. Иначе климатици марка Сансунг съм виждал доста със заскрежено външно тяло при 8-10 градуса външна температура и нагледно и по форуми.
Всеки сам си решава.
Много от климите имат програмируем таймер-ето едно хубаво решение/бюджетно/ http://www.vimaks-klimatici.com/klimati ... -1611.html# Ето кратичко ревю за серията от друг форум :
Като характерна особеност на модела можем да откроим иновативното решение дистанционното управление да показва реалната температура в помещението и забележете- моментната консумация на електроенергия. Това е една много полезна опция за тези, които обичат да правят преценка и да анализират разходите си за отопление.
Друго практично предимство на Hitachi RAK-35PPA е програмируемия седмичен таймер, с който можете да регулирате без ограничения температурните настройки на климатика. За всеки ден от седмицата можете да задавате различни стойности на температурата-например настройката за понеделник би могла да бъде:Включване на 18оC в4ч.; в 6ч пренастройване на 20оC, в 8:15 намаляне на 16оC докато сте на работа; в 16ч - 20оC за да усетите комфорта, прибирайки се у дома; и т.н. Удобно, нали?
Други функции и екстри с които е снабден модела са: самопочистване, супер тих режим , висококачествените филтри за пречистване на въздуха, дистанционно с голям дисплей, висока ефективност при ниски външни температури
Последна промяна от VLADO66 на ср ное 27, 2013 9:24 am, променено общо 2 пъти.