Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
dddilian - напреднал
Наистина ли са боклуци?
Аз ги мислех за една от класните марки....
VLADO66 - майстор
Не знам дали в Електролукс знаят че произвеждат климатици :? Иначе всяко нещо в по-малка или по-голяма степен си заслужава парите-не мисли че ще е*eш дявола въздуха. :wink:
dundurma - специалист
dddilian написа:
А какво мислите за Electrolux като производител на климатици?
Къде попада в класацията на марките производители?
електролукс и какво.......................... :axe: :axe: :axe: :axe:
6ani - напреднал
Колега, климатик не се копува всеки ден. Насочи се към нещо по качествено. В Техномаркет съм виждал, че тези които предлагат бързи кредити намясто (Джет кредит, уникредит и тем подобни), предлагат опцията колкото пари имаш да платиш на момента а останалото да вземеш като кредит.

П.П. Когато избираш климатик гледай да не е китайче :-D
nikibol - специалист
Колеги. Благодаря на всички ви. С казаното от вас мн. ми помогнахте.
Вече направих своя избор: http://tempex.bg/tables.php?brand=Fuji% ... =RSG-12LEC
Надявам се да не съм сбъркал.
Здравейте,
Не ми се искаше да отварям нова тема, затова пиша тук.
Харесал съм си Самсунг модел 2013 не за друго, а защото може да се управлява чрез съществуващата wifi мрежа, дори извън дома!
Някакви мнения по въпроса? Други климатици с такава опция?
Писах на Дайкин, още са на етап - идея.... а Самсуняга го имат вече. Иначе телевизори, телефони са много добри, но за климатиците само лоши думи чета... Моля споделете и вашето мнение.
velsi - Почетен майстор
Ти да те топли ли ще го купуваш или ще си чатиш с него? Питам, щото Самсунг са много добра корпорация, но климатици не могат да правят. Та да те предупредя де.
Е прав си, но ми се щеше да мога на излизане от работа да го пусна да стопли/охлади и като се прибера да ми е готино :) Все пак сме 21 век! Телевизора си управляваме от телефона, осветлението, защо не и климатика :) А тоя е модел от 2013 де да знам.... ЧЕтох доста за самсунг, при токов удар си забравяли програмата, но ако взема от тия българските защити против токови удари, де да знам......
igt - специалист
При сегашните и идващите температури по-добре не го спирай, за до ти е готино, като се прибереш от работа.
Бях гледай някаква презентация на климатик, на който от дистанционното задаваш различни температури за 24 часа. За мен този вариант е по-удачен. Иначе климатици марка Сансунг съм виждал доста със заскрежено външно тяло при 8-10 градуса външна температура и нагледно и по форуми.
Всеки сам си решава.
VLADO66 - майстор
Много от климите имат програмируем таймер-ето едно хубаво решение/бюджетно/ http://www.vimaks-klimatici.com/klimati ... -1611.html# Ето кратичко ревю за серията от друг форум :
Като характерна особеност на модела можем да откроим иновативното решение дистанционното управление да показва реалната температура в помещението и забележете- моментната консумация на електроенергия. Това е една много полезна опция за тези, които обичат да правят преценка и да анализират разходите си за отопление.
Друго практично предимство на Hitachi RAK-35PPA е програмируемия седмичен таймер, с който можете да регулирате без ограничения температурните настройки на климатика. За всеки ден от седмицата можете да задавате различни стойности на температурата-например настройката за понеделник би могла да бъде:Включване на 18оC в4ч.; в 6ч пренастройване на 20оC, в 8:15 намаляне на 16оC докато сте на работа; в 16ч - 20оC за да усетите комфорта, прибирайки се у дома; и т.н. Удобно, нали? ​

Други функции и екстри с които е снабден модела са: самопочистване, супер тих режим , висококачествените филтри за пречистване на въздуха, дистанционно с голям дисплей, висока ефективност при ниски външни температури
Последна промяна от VLADO66 на ср ное 27, 2013 9:24 am, променено общо 2 пъти.

Тема "Избор на климатик до около 1200лв.. какъв да взема." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: