И аз трябва да си купувам такова нещо. Има ли развитие в предлагането на такива уреди, излезло ли е нещо ново на пазара?
Нужен ми е с малък капацитет, евтин, безшумен и икономичен.

Нужен ми е с малък капацитет, евтин, безшумен и икономичен.

. А сега сериозно, по принцип би трябвало да се получава като дестилирана /получава се от конденз/, но според мен няма да е със същите качества. Ако имаш казан за ракия по-добре си направи дестилирана вода с него /вместо материал сипваш вода/. Аз отдавна не използвам дестилирана вода за разреждане, преминах към минерална "Горна баня", хем ми излиза по-евтино, а и резултата е отличен.
 . А сега сериозно, по принцип би трябвало да се получава като дестилирана /получава се от конденз/, но според мен няма да е със същите качества. Ако имаш казан за ракия по-добре си направи дестилирана вода с него /вместо материал сипваш вода/. Аз отдавна не използвам дестилирана вода за разреждане, преминах към минерална "Горна баня", хем ми излиза по-евтино, а и резултата е отличен. Минерална не искам, заради минералите и химиите в нея, искам мн чиста изворна или дестилирана.
  Минерална не искам, заради минералите и химиите в нея, искам мн чиста изворна или дестилирана.