• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
EDI - майстор
А защо да си ме обидил, трудно се намира в Ямбол такава услуга.Аз преди време като си слагах моите машини сам си реших какво ми трябва и си избрах марката и модела.Може да отидеш и да говориш в сервиза на ТРИТЕ ВЯТЪРА, ИВ СЕРВИЗ.Те проектират отоплителни инсталации, не знам дали си ходил при тях.Другия вариант е японски машини втора ръка, по този въпрос пиши на Aleksandars, да си покореспондирате малко. :lol: Много ти е специфично помещението, специалист си трябва и то сериозен.Хич не е малка кубатурата, а и разположението е малко терсене.То най-лесно да ти кажат слагай, пък ще видим, ама според мен не трябва да е така.Аз виждам един вариант, ама малко ти е над бюджета две машини НОКРИЯ 14-ици или две машини за японския пазар от сорта на ТОШИБА ДАЙСЕЙКАЙ от 402 нагоре, ама от старите серии.
vasikata - специалист
За Нокриите трябва да побързаш защото са доста ограничени количества особено 14-ки. Ако се получи доста разлика в температурата долу и близко до тавана може да се наложи да сложиш някаква бъркалка.
akpe4a - напреднал
Благодаря много колеги! Ще говоря с момчетата да дойдат и те на място и да видим какво ще кажат. Май трябва да почвам да изтърсвам старите гащи за няколко стотака още :roll: Ще ъпдейтна темата със снимки и инфо, като ги поставя.

Ps: Сега се загледах в Нокриа 24, тази по-старата. Евентуално една такава долу, и някакъв малък горе да превърта въздуха?!?
dundurma - специалист
ЗА ДОЛУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 2 МАШИНИ.казах ти за втора употреба.
VLADO66 написа:
Направил си добра изолация и дограма така че задачата за този бюджет е решима,е, не с Дайкин :)
...защо пък не с Дайкин, ..много хора правят заключения за дадени марки, от слухове само. Дайкин е една много добра марка, казвам го от опит тъй като в къщи навсякъде сме с Дайкин и го виждам как се държи зимата (да не говорим че външното тяло неможеш да го чуеш дали работи - освен ако не си сложиш ухото на външното тяло)
  • 1
  • 2

Тема "Пак се търси климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: