Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
goro_89 - напреднал
Здравейте.Интересувам се как се зарежда оцветителя в системата.Знам че въпроса ми е глупав, но съм се занимавал само с хл.витрини/пропуските ги търсехме като надуем на 7бара и с пяна/.Миля и за някакви напътствия тъй като смятам да заредя сам автоклиматика си.
1.Надувам на 6 бара и оставям 24ч ако запази налягането ,значи пропуска е минимален ,вакумирам и зареждам/само да кажа че е r12/ на изпарение като температурата на духалката тр.да бъде околло 3 градуса. Моля за насоки. Благодаря предварително.
idunno - специалист
Човече, не се подигравай с професията.
vasikata - специалист
Може да го надуеш и на 20 бара. А зареждането с кантар е най-добре.
stamenov1 - специалист
Става с един преходен съд който се развива. От двете му страни са преходниците за бързите връзки. Капачката е с уплътнител и трябва да издържа налягането при зареждането. Вътре се налива нужното количество оцветител и масло при нужда. След като е вакумирана системата се включва преходника от едната страна, от другата фреона от бутилката. Грамажа си го следиш на кантара.
goro_89 - напреднал
,,idunno" изащо да се подигравам,питам за насоки да не би вие да сте се родили научени. забравяте че и вие сте били като мен нали за това пишем за да споделяме опит.Ако всички мислеха като вас професията щеше да се крие и да се предава по жизнено???

Тема "зареждане на пропуск-оцветител в авто-климатична система" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: