• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
popodopolo - напреднал
ebahti написа:
лошо,ама само можем да гадаем....я си помисли дали не си си спестил некой лев когато си плащал на майстора-както ти казва павката
не че Ви интересува но уговорката ми с тях е била на всяка плоча да опъваме рулетката и да плащам!Не съм се забавил за 1 минута дори!Плащах докато заглаждаха бетона!
Отделно от мен на всяка плоча имаше ГАЛА обяд!Просто така си "нарекох" от самото начало!
Отделно всяка сутрин жена ми търчеше и правеше нещо като закуска,отделно не са оставали без безалкохолни напитки/строеше се юли-август/!
И Бог ми е свидетел че съм бил точен до безкрайност!Дори и те ми казваха че никога не са виждали човек като мен,нито веднъж да не се скара,нито веднъж да не повиши тон и неща от сорта!
ebahti - майстор
хъм,пускай конеца и мери до къде стига,след като уточниш точното място -зимай чука и секача и направи дупка да видиш за кво става въпрос-друг начин май нема. А по спомени които имам преходи се слагат на по високи сгради ,на къща не са необходими
popodopolo - напреднал
Пуснах канапа с голямата гайка,отдолу с арматурата!И какво излезе.....Баш майстора :shock: :shock: :shock:
Доста голямо парче от коминно тяло но добре "подмазано" с вар!
Изкъртихме го и сега и двата отвора дърпат невероятно!
Веднага отидох да докарам майсторите да си видят работата,но "били заети"!Попитах ги дали са чули лоша дума от мен,дали съм забавил плащане с 1 минутка,дали съм се карал с някого,дали съм търсил кусури....Гледаха в земята и казват че такова нещо не биха направили защото всичко от моя страна е било точно!
Та да си знаете....Имате ли майстор у дома-нивелира да ви е постоянно в ръцете и проверки,много проверки че не знае човек на какво ще попадне!
PLOCHKATABG - специалист
naskov написа:
ArturDent написа:
Ако, комина е изпълнен правилно, нито камъче, нито канапче трябва да падне в мазето.
Абсолютно вярно :!:
Аз искам да разбера твърдението, ако не е тайна !
pavkatay - майстор
popodopolo написа:
Пуснах канапа с голямата гайка,отдолу с арматурата!И какво излезе.....Баш майстора :shock: :shock: :shock:
Доста голямо парче от коминно тяло но добре "подмазано" с вар!
Изкъртихме го и сега и двата отвора дърпат невероятно!
Веднага отидох да докарам майсторите да си видят работата,но "били заети"!Попитах ги дали са чули лоша дума от мен,дали съм забавил плащане с 1 минутка,дали съм се карал с някого,дали съм търсил кусури....Гледаха в земята и казват че такова нещо не биха направили защото всичко от моя страна е било точно!
Та да си знаете....Имате ли майстор у дома-нивелира да ви е постоянно в ръцете и проверки,много проверки че не знае човек на какво ще попадне!
казах ти аз ,че са ти турили капата :-D . а честито
  • 1
  • 2

Тема "Помощ,комина не действа!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: