Ако има преминаване от малко в голямо ще имаш много големи грижи,когато са включени аспиратори.Получава се тъй-наречената въздушна тапа и пушекът ще се връща при теб. 

ozimen написа:Ако има преминаване от малко в голямо ще имаш много големи грижи,когато са включени аспиратори.Получава се тъй-наречената въздушна тапа и пушекът ще се връща при теб.за това вобще не бях се замислял, май си прав....
Gek написа:Пуснах камерата. Записа показа, че е точно като на картинката по-горе. Има преминаване от малко в голямо тяло. Наистина си мисля, че ще се получи въздушна тапа.ozimen написа:Ако има преминаване от малко в голямо ще имаш много големи грижи,когато са включени аспиратори.Получава се тъй-наречената въздушна тапа и пушекът ще се връща при теб.за това вобще не бях се замислял, май си прав....
ще пускам видеокамера в основното тяло тия дни, та да видя как е устроена работата...
PLOCHKATABG написа:Ще цитирам колегата "кви тапи, кви пет лева', от малко в голямо, ако има тапа, какво остава от голямо в малко ???Незнам колеги, но според мен ще си стане чиста тапа. Ето какво имам в предвид ако приемем, че поне един одушник над мен работи:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: