• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
бай Миле - специалист
velev-klima написа:
Поне да не беше казвал че това си работил. Ако така си монтирвал и на хората никак не е добре.
Рекламации не е имало на климатиците, които съм монтирал. Работех с едни от най-добрите в бранша, които си спазват всички изисквания за монтажа. По същия начин съм монтирал и моя климатик. Случват се такива неща, като изтичането на фреон, ще го намеря откъде изтича и ще го оправя. По-точно ще извикам техници, че нямам инструменти, а ми е неудобно вече да моля бивши колеги да ми услужват с конусни дъски, вакуум-помпи, манометри и т.н.
бай Миле - специалист
vanko68 написа:
А случайно да си чувал лафа - " Където е текло,пак ще тече..." ???
Чувал съм го. Ще трябва все пак да се локализира теча, няма как. Колегата mega по-gore правилно казва, че няма смисъл само да се долива.
бай Миле - специалист
Здравейте, колеги! След като 2 седмици се протакаше работата и чаках да дойдат техниците, в крайна сметка оная вечер дойдоха. След като огледаха вентилите на външното тяло внимателно, оказа се, че теча е от вентила за зареждане с фреон(на вентила с дебелата тръба) Игличката не е била затегната добре и от нея е изпускало, тапата беше цялата пълна с масло. След като вакуумираха и като заредиха, сложиха на тапата на игличката тефлоново уплътнение, като преди това затегнаха игличката хубаво. Сега климатика пак си работи добре, и ще се надявам повече да няма проблеми. Надявам се да съм помогнал на някой с това.
Поздрави! :2thumbs:
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с климатик SAMSUNG SH09BWHA - РЕШЕН!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: