• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Spokoiniq - майстор
Артър му уби надеждите с гаубица :-D Ако дограмата е читава въздушния шум е малко вероятен.Ако усещаш вибрации, в зависимост от вида на стойките за външното тяло има няколко вида тампони
http://www.mikarclima.com/products.php? ... roup_ID=13
Ако е сложил обикновени лапи, а не "прекъсната шпилка", му предложи дори за твоя сметка да ги смени(по няколко лева са, все пак).Ще се подобри положението.Ако вече е с хубави тампони, както каза Артър-апартамента :weedman:
ArturDent - Почти Безобиден
Ами .... как да ти кажа...
Приятеля ми купува няколко вида тампони за негова сметка, подменяха ги и т.н. Резултата съм писал по-горе.
Spokoiniq - майстор
Е нема да му купи тих Дайкин да има мир :lol:
1115 - специалист
Абе тих, тих... колко да е тих?
Тук две VRVIII какво ми причиняват ........
masterval - майстор
klomo написа:
Може и да е глупав въпрос,но ще питам.
Живея в панелен блок на 7- ми етаж (3-стаен),на централно отопление.Преди две или три години съседа над нас си монтира 3 бр. климатици на LG.
Интересуваме :
-има ли право да се монтира климатик ,при положение ,че сме с централно отопление(предполагам ,че да ,но за всеки случей питам)
-има ли някакви отстояния ,на който трябва да стои климатика такаче да не създава вибрации на мен(понеже този над холът ми бучи като е студено цяла нощ)

Да спомена ,че апартаментът навсякъде е с PVC 5-камерна дограма ,стъклопакет 32 с три стъкла с различна дебелина .
Прочети ЗУТ (Закон за устройство на територията) и новия Закон за етажната собственост.
След това за незаконното строителство.
  • 1
  • 2

Тема "Има ли право да се монтира климатик?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: