• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
a_stoev - майстор
Коментара ми е насочен към препоръката за изпитани марки, а не ширпотреба. Изложил съм факти, подадени от изпитаната марка, същото правят и конкурентите им. Нека всеки сам си смята парите и за какво да го харчи.
pac_ - специалист
Търсих го тук http://technika.bg/ ,но го няма в момента.А "Daikin",няма да си купя,защото и те вече са поорязани като новите "Midea".Не сравнявам марките а начина по който се развалят добрите впечатления от моделите климатици внасяни преди години и тези,които се внасят сега.Сигурно , тука за нас се внася всичко което е на "тънка лайсна"(нали нямаме пари) .Търговеца гледа да върви търговията,а тя върви като е ниска цената или остава почти същата,като на предните модели.Странното е ,че "Магнум-Д" няма да внасят повече тази "Midea"-сигурно идва на по-дебела цена.Не прехвалям марката,този модел е доста добре изработен(обясних по-горе).Внасят това,което им утърва.Хич не им пука кой какво харесва!Каквото внесат,това ще се продава!Не съм съгласен да "изгадувам" един климатик!Има много по-важни неща.Звучи малко несериозно!Купуваме това което можем.По-добре "Midea" отколкото "осаките"-(няма по-малки букви) :lol: на др. Иванов .Сега са залели "Baumax" с различни модели "осака" с налепени стикери за различни модели компресори.И народа-балък ,купува :? .

Както и да е,ще потърся още този модел -"Midea"MS9A-12HRN1-A6 и ако не го намеря,ще търся друг модел.Ако някой го е виждал някъде и знае кой го продава,нека пише тук.Интересуват ме и още мнения за "Gree" GWH 12NB
Все някой го е монтирал и наблюдавал работата му. :prost:
muhtarov - специалист
лично аз съм със Грее и съм доста доволен
колегата пласира предимно тази марка машинки, монтирах една в апартамента, вече във втора квартира го разнасям, работи си зимата няма проблем.
противно на всички съвети, по миналата зима когато температурите във варна бяха под -10, и всички казваха, че климатика не трябва да се спира ... аз го спрях от 8 до 17, след това го пуснах, стопли стаята без проблеми

не им разбирам перфектно, мога да видя точно буквите на модела ако те интересува.
иначе климатика е 12ка като мощност но е с размери на 9ка не инвертор.

не знам дали са оправили инверторите. преди година правеха малко майтапи, но по принцип доста бързо оправят проблемните серии и сигурно вече на пазара има и читави инвертори.
pac_ - специалист
Въпроса се реши кардинално.Взехме си:FUJI RS-12UC
http://www.vimaks-klimatici.com/klimati ... c-160.html#

Не съм се отказал и от GREE-то. :prost:
  • 1
  • 2

Тема "Въпроси за "Midea"MS9A-12HRN1-A6 и за "Gree" GWH 12NB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: