Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
idunno - специалист
Защо да няма?За тия пари ще си вземе 3 бр.НЕО и ще му останат за печки- духалки, когато навън стане - 15.
Колкото до Нокрията, като човек мине психологическата граница от 2000 лв./климатик едва ли ще си вземе Фуджитсу.
А бюджетът от 1500 лв дошъл от Мидеа 24ка,точно такава една се чудя дали фабрично толкова си може или при монтажа на колегите нещо се е объркало.Щото грее, ама не е много топло.
Но в този бюджет влизат и ГРИ и Ямото и подобните.
dyaneff - майстор
idunno написа:
Защо да няма?За тия пари ще си вземе 3 бр.НЕО ....
Само да попитам, можеш ли да ми дадеш линк на завода за климатици NEO ?
vlad0 - специалист
Привет, какво ще кажете за Fujitsu ASY24LDC Plasma?
VLADO66 - майстор
Влез в форума на Сетком,там са разнищени надълго и широко климатиците.
EDI - майстор
А пък аз да питам, коя машина превъзхожда НОКРИЯ за същата цена.Всеки иска 50VABH, ама..........24LDC е много добра машина, компресора е мощен скрол, 44 килограма външно, триредов външен обменник, плазмен филтър, който върши много добра работа, също е добър избор.
teon - специалист
idunno написа:
Защо да няма?За тия пари ще си вземе 3 бр.НЕО и ще му останат за печки- духалки, когато навън стане - 15.
... :shock: ами нека си вземе тогава и да се топли...аз съм до тук...
vlad0 - специалист
Е все пак взех Fujitsu. Може би ако имаше 24-ка на Мидея щях да се метна там щото 1000 лв. разлика не са малко. Дано не съжалявам с Фуджицуто.
EDI - майстор
Кой модел по-точно, че коментирахме два :lol: хич не мисли за съвременните МИДЕЯ, особено 24-орка, просто са несравними нещата, щеше здраво да патиш, такова "нещо" не е за жилищно помещение.
dyaneff - майстор
Е това е бърза работа. в 9.30 питаш какъв да е модела, и в 14.44 е купен климатика. Дано да върши работа.
idunno - специалист
Нямам идея, къде им е завода на нео, но мога да ти кажа, че в Правец сглобяват евтини климатици ЛД или нещо такова, говоря по спомен.
Към Еди- Зубадан и Мr.Slim серията на Мицубиши Електрик са примери за такива машини.И нека като някой хвали някакъв климатик, поне да казва и за недостатъците, защото при климатиците е малко, като при колите- цената изпреварва леко качеството.
Моето мнение е, не каква марка, а колко бързо ще ви го отремонтират, за да не стоите на студено.
И още нещо - не става в една тема -купете си Нокрия за 2бона и кусур, а в друга- ами то Фуджитсу са им малко шумни външните тела.
И като ще препоръчваме, да дадем шанс на Дайкин и Митсубиши,Тошиба и останалите марки и те деца хранят не само Фуджитсу. :)

Тема "1 24-ка или 2 12-ки ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: