Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
dundurma - специалист
с най-приятелски чувства,но ЗА КАКВОТО СИ ПЛАТИЛ,ТОВА И ПОЛУЧАВАШ.кой те излъга да си купиш това нещо,което подобава на климатик.ако не си разполагал с пари за КЛИМАТИК,по-добре нищо да не бе купувал.
andrian.ivanov - специалист
И аз така мисля и днеска с една дума ми отказаха от подръжката Да видим утре какво ще отговорят от Еко Клима ;) Ще пиша какво е станало

@dundurma

Имах парите за климатик от 2000 лв да си взема към него момент нямах интернет за да разбера какво да купувам подлъгах се по логото на тази марка, че е японски а всъщност е китайски Щях да си купя Дайкин и да не бера грижи с боклуци
Ако датчикът за тази външна темп. беше дал фира климатика щеше да "знае" за това. Тестването е много просто режеш му кабелчето на външната темп. (едно кабелче на питата зад външното тяло) и става ясно... Но това може да е предлог да ти откажат гаранцията... Дайкин не винаги е най-доброто решение. Според парата...
VLADO66 - майстор
Мравке,не може така с секачките :shock: Към пусналия темата ето отговора http://www.microsys.bg/index.php/bulgar ... rmometers/ :wink:
pavkatay - майстор
VLADO66 написа:
Мравке,не може така с секачките :shock:......
....и с дрелката :lol:
teon - специалист
andrian.ivanov написа:
Днеска говорих с фирмата която го подържа и от там ми казаха че моят климатик непоказвал външната температура Това възможно ли е след като функцията му показва зададената и тази в стаята
..по всяка вероятност правилно са ти казали от фирмата...напълно възможно е...голяма част от климатиците не поддържат тая функция...ако работи машината не я пипай...
teon написа:
andrian.ivanov написа:
Днеска говорих с фирмата която го подържа и от там ми казаха че моят климатик непоказвал външната температура Това възможно ли е след като функцията му показва зададената и тази в стаята
..по всяка вероятност правилно са ти казали от фирмата...напълно възможно е...голяма част от климатиците не поддържат тая функция...ако работи машината не я пипай...
Днеска чак отговориха Неподържал модела тази функция Поне да го бяха опоменали в упътванито им
fox_vt - майстор
И как да не поддържа тази функция ти сигурен ли си че точно тези са цифрите на климатика ти.Ето ти мануал за този климатик виж какво пише за бутон TEMP http://www.osaka.bg/sites/default/files ... rves_0.pdf
fox_vt написа:
И как да не поддържа тази функция ти сигурен ли си че точно тези са цифрите на климатика ти.Ето ти мануал за този климатик виж какво пише за бутон TEMP http://www.osaka.bg/sites/default/files ... rves_0.pdf
И аз това ми е странно Да пише едно а да излиза друго Отделно да подържа така наречената функция на половина според тях - отива ме в графата "XFiles" :) Имам същото упътване с което пристигна, както и на сайта им от което ти си дал линк. Ето какво отговориха

По празниците през Декември закупих този климатик Osaka CH-12-DSBP от гр Нова Загора Интерисува ме това този модел показва ли външната температура, защото при мен не е я показва и от подръжката казаха същото, което ме съмнява Показва ми само зададената в стаята и тази температура към момента в стаята Понеже се мисля че е повреден искам да се оплача от обслужваща фирма в град Нова Загора, защото отказват да оправят проблема ми Аз платих над 1000 лв за този климатик и в последствие неработят функциите му Вие като издател на гаранционната ми карта как ще подходите към случая ми Още веднъж изключително разочарован съм от подръжка му освен 150 лв за монтаж съм плащал и още от горе за фандрома За тези пари щях да си купя Дайкин и нямаше да имам следните неприятности

Уважаеми Г-н Иванов,

От писмото Ви не става ясно от коя фирма е закупен климатика, но относно претенции за монтажа и последващото гаранционно обслужване, следва да се обръщате към фирмата, вписана в гаранционната карта като Вашето сервизно обслужване. CH-12-DSBP е един от най-добрите и най-продавания ни инверторен модел, поздравления за избора Ви. Между другото, този модел е с компресор Daikin, така че към момента разполагате със същото качество, но на доста по-добра цена. Въпросният модел, както и всички по-нови модели климатици, не показва външната температура, моля прочетете си инструкцията за употреба относно функциите на климатика.

С уважение,
Централен офис Еко Клима - Бургас
EDI - майстор
Въх, въх.От бранда ОСАКА всичко може да се очаква - една серия железни машини, следващите 100 серии боклук.Зависи къде в Китай са ги поръчали и каква цена са дали в заданието.Не се учудвай на нищо.Главата си режа, ако това чудо е със СУИНГ компресор.

Тема "Климатика не ми показва температурата отвън" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: