Целия обхват от максимално отворено до максимално затворено е 256 стъпки и има софтуерна корекция за избор на най-близката по-ниска стъпка .Данфос не знам да имат трв с 256 стъпки - 2650 - това е истината

Целия обхват от максимално отворено до максимално затворено е 256 стъпки и има софтуерна корекция за избор на най-близката по-ниска стъпка .Данфос не знам да имат трв с 256 стъпки - 2650 - това е истината
magi208 написа:...???
Цената може да се редуцира до около 9 хиляди лева с използване на китайски или по-евтини компоненти /Компресор Данфос-перформер , Топлообменници Данфос , Автоматика LS и т.н.
...
juvesan написа:... В случая аз визирам, че на картинката се вижда нещо като вентил от импулсен тип AKV , който де факто и де юре си е един що годе смешен импулсно управляван електромагнитен вентил. И точно за него се формализирам и аз, че те НЕ са подходящи за пластинчати топлообменници заради хидравличните удари там...
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
juvesan написа:Именно за да не бъдем крайни виж пак каква е спецификациятаЦелия обхват от максимално отворено до максимално затворено е 256 стъпки и има софтуерна корекция за избор на най-близката по-ниска стъпка .Данфос не знам да имат трв с 256 стъпки - 2650 - това е истинатаОтносно ETS 50 стъпките са 3650 В случая аз визирам, че на картинката се вижда нещо като вентил от импулсен тип AKV , който де факто и де юре си е един що годе смешен импулсно управляван електромагнитен вентил. И точно за него се формализирам и аз, че те НЕ са подходящи за пластинчати топлообменници заради хидравличните удари там.. Така че.... В случая идеята беза за цената... много добре знам какви са центите на Данфос и няма как да не знам поради ред причини и затова написах : драйвера, датчиците и подробностите около тях са една сериозна финансова грижа за любителско изпълнение. Отнсно двата ТРВ и клапани - да, става също добре, то си е класика от време оно, но то си има и bi-flow ТРВ на данфосс с асиметрична мощност и други хитрини...затова си мисля, че темата е сериозна, но въпроса е накъде ще тръгне - към направи си сам чилър или към професионални изпълнения ( който не знае за какво иде реч, нека прочете темата за инверторните електрожени и да види от къде тръгна и къде стигна - да се сравнява фрониус за 10000 лева с китаец за 200 и всичко това за любителски цели
) Така че нека не бъдем крайни и да изказваме най-вече мнения, а не обиди - имаме си кой да обиждаме, само си пуснете телевизора или радиото
magi208 написа:мдаа.. в случая наистина не съм прав... тези от данфос какво започнаха да пускат някакви орязани версии
Именно за да не бъдем крайни виж пак каква е спецификацията
a_stoev написа:Един тъп въпрос:Не е тъп защото всяка година по това време правят подготовка за новия каталог който излиза през януари и може да не се виждат някои неща .
Кога са го извадили MCX061V, че последно като им рових сайта не го забелязах?
Какъв порядък са цените са коментираната серия вентили ETS?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: