Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
idunno - специалист
Следващия път като някой пробва да обяснява, колко лош или добър е един климатик, нека да покаже колко от тях е монтирал за година и колко са дали дефект. Защото ставате малко смешни- вие двамата.
Chefo77 - майстор
Не зная Еди и Касапа колко са монтирали, но и в Сетком същото ме посъветваха :wink:
Kasap - специалист
idunno написа:
Следващия път като някой пробва да обяснява, колко лош или добър е един климатик, нека да покаже колко от тях е монтирал за година и колко са дали дефект. Защото ставате малко смешни- вие двамата.
Ами забавлявай се тогава... :weedman: И с какво толкова те радваме - че от два климатика в ниския клас, препоръчваме по-добрия. Аре бегай... Колко автомобила трябва да ремонтираш годишно, за да оцениш, дали една кола е добра или лоша?
EDI - майстор
Хих, за сега съм монтирал 0 климатизатора, но 4 човека съм пращал при хората, които поддържат моите машини да им махнат и заменят LLC с други машини.До там се простират познанията ми. :partyman:
Chefo77 - майстор
EDI написа:
Хих, за сега съм монтирал 0 климатизатора, но 4 човека съм пращал при хората, които поддържат моите машини да им махнат и заменят LLC с други машини.До там се простират познанията ми. :partyman:
Че тогава що ми каза Фуджи вместо Дайкин брЯ? :) :)
EDI - майстор
Щото не ти трябва. :-D
idunno - специалист
Страшни съветници - единия не е монтирал, а другия препоръчва втора ръка. :-D :-D :-D Сега разбирам как се препоръчва климатик в този форум .Колкото до избора - Фуджитсу е... по- добро от Дайкин и ... нищо повече(защото дайкин просто станаха шир потреба) и не е японско, ако някой още вярва, че някой в Япония прави климатици за българия(малката буква показва доста неща),нещо не е наред, даже самата мисъл е кощунствена, бих казал. :-D :-D :-D
Chefo77 - майстор
Ами темата е от 05.02, да се беше включил да дадеш съвет...
Пък сега осъждаш избора. [-X
gnt69 - майстор
idunno написа:
Страшни съветници - единия не е монтирал, а другия препоръчва втора ръка. :-D :-D :-D Сега разбирам как се препоръчва климатик в този форум .Колкото до избора - Фуджитсу е... по- добро от Дайкин и ... нищо повече(защото дайкин просто станаха шир потреба) и не е японско, ако някой още вярва, че някой в Япония прави климатици за българия(малката буква показва доста неща),нещо не е наред, даже самата мисъл е кощунствена, бих казал. :-D :-D :-D
Да питам че не разбах кои са хубавите . :partyman:
Kasap - специалист
gnt69 написа:
idunno написа:
Да питам че не разбах кои са хубавите . :partyman:
Кого питаш, че той само ги монтира...

Тема "Избор на климатик Fujitsu - LLCC или LMCA? Ново двайсет - Daikin FTX35J3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: