На охлаждане още не съм го пробвал, вероятно ще е по-неприятно от високостенния, не може да направи хладен слой, който да слиза надолу. Но пък може да прави завеса 

пет дек 06, 2019 8:39 amChefo77 написа: На охлаждане още не съм го пробвал, вероятно ще е по-неприятно от високостенния, не може да направи хладен слой, който да слиза надолу. Но пък може да прави завесаОхлажда си и е по-комфортно от високостенното - за съжаление не мога да дам отзиви за отоплението, но ти вярвам за това, което казваш за зиморничавата. Монтирах при сина подов климатик, хванахме последните горещи дни и видях как работи на охлаждане, но след 2 седици рашиха, че ще санират блока и се наложи да демонтираме външното тяло и още не знам как ще е на отопление - живот и здраве ще стане ясно, дано не е в края на зимата!![]()
пон яну 13, 2020 7:37 pmabcdefghijklmnopqrstuvwxz написа: Забивай 2-3 скорост и немаш грижи.Би ли се обосновал с какво 2-3 скорост са по-добрия избор от AUTO на вентилатора?
вт яну 14, 2020 7:29 ampreslav написа:Мдааа. При Фуджи специално пък и не само, вентилатора на АУТО се управлява от стайната температура.пон яну 13, 2020 7:37 pmabcdefghijklmnopqrstuvwxz написа: Забивай 2-3 скорост и немаш грижи.Би ли се обосновал с какво 2-3 скорост са по-добрия избор от AUTO на вентилатора?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: