• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
velev-klima - специалист
Лично аз съм се занимавал с продажба и монтаж на такива климатици около 5 години. Имам много доволни както и недоволни клиенти проблема е че дават доста дефекти защото са по на 10 и повече години. В действителност сега монтирваме Мидея и нямаме оплаквания относно дефекти дори тази зима като се има на предвид че небеше благоприятна за климатиците защото доста клими втора употреба се развалиха и ни търсеха за тях. Преди година две имаше сметка защото бяха по 380лв климатика дори с монтажа на 500лв се вързваха а сега при цени по 700 800лв просто си даваш парите и си мислиш че като е японски е по добър от новите китайци е да ама не е така след като почнахме да монтираме Мидеите видях каква е истината.
Минах го този етап и с моето увлечение по моторите две ямахи от япония употребявани смених и все ядове купих си китаиски нов с една марка такава зонгшен ама вече две години е ок само бензин сипвам.
emergency_bg - специалист
а някой знае ли във варна къде могат да се намерят оригинални дистанционни за японски клими на английски?
  • 1
  • 2

Тема "Дистанционно на Японски за ХИТАЧИ......" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: