Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
vanko68 - специалист
velev-klima - горе вляво на покрива имаше два комина.И за двата се бях вързал и подсигурил.На тоя "баир" без осигуровка не стъпвам.Само дето се налагаше на клиента да полива керемидките,че беше яка жега и много ми пареше на краката.
Cecy - специалист
Предстоими подобно местене на външното тялото и на мен .Казахами че при демонтаж трябвало да се направи нещо че дасе запази фреона данесе налага после пълнене.Можели някои да ми каже как става
Проблема е в това че ще се демонтира сега а монтажа ще е след 10 дена фирма иска дамиго демонтира за 100лв струвамисе малко......
А да и климатика е някакав ПАНАСОНИК ако е важно ще напиша и модела просто сега немие под ръка
velev-klima - специалист
Kак 100лв са малко за демонтаж? Ние взимаме 50 за демонта и 80 за монтаж. Нека си го демонтират те да не направиш беля ако си решил сам.
Cecy - специалист
Явно несъм обяснил правилно ,искат ми 100лв само за демонтажа.А такава сума ще ми натвари яко бюджетаТакаче ако някои може да помага ще сам много благодарен.
vanko68 - специалист
Имаш лично съобщение .
mios - напреднал
bgl3 написа:
Да покажа вече преместеното външно тяло. Преместването го направи съфорумец.
Браво,по добре и не може да бъде.
Но защо не го убърна на обратно,крановете да останат към терасата?
vanko68 - специалист
И който го погледне отсреща,да помисли,че съм обърнал няколко ракии в повече при местенето....Ти какво ще си помислиш при вида на обърнат обратно климатик?
hladnia - специалист
velev-klima написа:
Само да питам тези стойки преправяни ли са? Защото си мисля че са за монтаж на стена зглобяеми но дали не са рязани ъглите за да пасне ъгъла.
ето на какво попаднах
http://www.mikarclima.com/viewprod.php? ... duct_ID=90
vanko68 - специалист
ПокрС 9794-004 стойка за покрив 450х1000, 15°-80кг; 20°-100кг; 25°-120кг; 30°-150кг 85,00 лв без ДДС 102,00 лв с ДДС

Това е от ценовата листа за дилъри...

Тема "Местене на външно тяло на климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: