Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
a_stoev - майстор
евентуално да работят в режим вентилатор, но не е сигурно.
batkotony - специалист
До този момент пробвах всякакви режими-има няколко символа на дистанционното-слънчице,капка,снежинка и едно триъгълниче,което не знам какъв режим определя.Определено се държи по различен начин ,но при всичките режими след около минута изключва и си затваря клапите.
MamaMy - майстор
Някъде из форума четох, че трябва да се вържат датчиците от външното тяло или аналогични съпротивления ако ще се ползва само за вентилатор. :?
batkotony - специалист
Дай линк ако можеш,ще бъда благодарен!Сигурен съм,че има начин и съм амбициран да го открия...Лошото е,че вече времето ме притиска... :?
a_stoev - майстор
Няма начин. Вътрешното тяло чака отговор от платката на външното, която си гледа една торба неща.
Ако държиш на дистанционното смени платката с някоя от он/оф климатик, нещо по евтино, мидея, хаир... о саката. Ама вентилатора с какъв двигател е ???? абе сложна драма си е....
MamaMy - майстор
Аз не съм 100% убеден, че не става. Я прочети малко. Или направо си избери тема!
a_stoev - майстор
MamaMy написа:
Аз не съм 100% убеден, че не става. Я прочети малко. Или направо си избери тема!
Аз не съм 100% убеден, че не си кьорав!!!!!!!

Прочети пак, помисли, ако можеш, и намери разликата. До утре ако не се справиш, ще ти ги посоча пак.
MamaMy - майстор
Много добре съм прочел какво пише в линка преди да го пусна. Идеята ми е, че не съм се ровил лично за да кажа 100%. Ако се заровя и стигна до някакви изводи, да. Носили са ми инвертори от компресор на хладилен камион. Ако е нещо подобно, има начин да се направи. Все пак колегата има и двете части от климатика.
a_stoev - майстор
Инвертора мери тока през компресора и ако няма закачен компресор ще даде грешка. Така е при повечето машини.
batkotony - специалист
Това значи ли,че ако вържа по подходящ начин(не,че знам как де... :-D ) някакъв консуматор, ще може да се излъже,че има външно тяло?... :?

Тема "Замяна на компресор на външно тяло с друг модел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: