Аз съм срещал отвеждане вътре в канализацията на апартамента. Скъпо, може да се наложи употреба и на помпа. Това приемам като най-правилното решение и климатика скрит да не се вижда на фасадата.
Това за мен не е решение, а малко по-малка и по-скъпа ПРОСТАЩИНА. Да речем, че е предпазена фасадата, а тротоара е ледена площадка. Колко от вас с такъв дренаж се пльоснаха на леда на тротоара? Или вие внимавате, а на останалите е*и им майката. ТОВА СИ Е БЪЛГАРСКИ ЕГОИЗЪМ. "Аз да съм добре, а за останалите не ми дреме, че им е зле". Това са климатици създаващи опасност за населението и такова изпълнение следва да се забрани. В Париж, Виена не видях климатик на фасада. Вероятно там са забранени. Такива висящи изпълнения са за бедни тъпанари като нас.
А да на снимката не се виждат горните климатици, ма май трябва да посна от нашия блок още по-голяма простащина горните да пикаят върху долните. Или колкото си по-високо, по-малко те опикават.
О Българио, родино моя, защо ли българин от ред разбира само когато глоба и тояго го третира.
Това за мен не е решение, а малко по-малка и по-скъпа ПРОСТАЩИНА. Да речем, че е предпазена фасадата, а тротоара е ледена площадка. Колко от вас с такъв дренаж се пльоснаха на леда на тротоара? Или вие внимавате, а на останалите е*и им майката. ТОВА СИ Е БЪЛГАРСКИ ЕГОИЗЪМ. "Аз да съм добре, а за останалите не ми дреме, че им е зле". Това са климатици създаващи опасност за населението и такова изпълнение следва да се забрани. В Париж, Виена не видях климатик на фасада. Вероятно там са забранени. Такива висящи изпълнения са за бедни тъпанари като нас.А да на снимката не се виждат горните климатици, ма май трябва да посна от нашия блок още по-голяма простащина горните да пикаят върху долните. Или колкото си по-високо, по-малко те опикават.
О Българио, родино моя, защо ли българин от ред разбира само когато глоба и тояго го третира.