Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
abaka - напреднал
Mega написа:
Вече се сдобих с тази система. От Ерато 1750 лв с монтажа и ДДС. Момчетата я монтираха много добре! Аз си бях изкопал предварително улея от мокрото помещение до балкона! За съжаление пробвах системата само по уреди (по показанята на дисплея), защото още нямам смесители ;)

Та по уреди от вода 8 градуса я качи на 45 градуса за 1 час. Повече не съм тествал. Исках само да видя как и дали работи. След 1-2 седмици ще имам смесители и ще споделя как е изцяло в реални условия! Все пак 150 литра за 1,5 часа е много добре при разход от 970 вата на час!

Ако искате мога да напрявя снимки и да ги споделя с вас?
А може ли да споделиш и повече информация за тая система, че направих сайта на Ерато на таратор и пак не успях да я намеря тая система.. Дай линк, ако не те затрунява или поне точното наименование на системата....
Mega - специалист
Ето обещаните снимки от продукта и монтажа:

... Това е линк-а от Ерато: http://www.erato.bg/eratoplc/viadrus.php

Цени от тях. В моя случай 150 литра с монтажа 1700 лв. с ДДС.

Прикачен файл

WEB_Izgled01.jpg
Ето това е монтираната система. Водопровода сам си го правих по мое желание!
WEB_Izgled01.jpg (45.06 KиБ) Видяна 14107 пъти

Прикачен файл

WEB_Voda01.jpg
Това с връзките е мое творение с идея за Backup Бойлер!
WEB_Voda01.jpg (50.66 KиБ) Видяна 14107 пъти

Прикачен файл

WEB Kanali01.jpg
Това в канала в пода до балкона. към 5 метра!
WEB Kanali01.jpg (43.71 KиБ) Видяна 14107 пъти

Прикачен файл

WEB Kanali02.jpg
Другия край на канала от към бойлера.
WEB Kanali02.jpg (54.76 KиБ) Видяна 14107 пъти

Прикачен файл

WEB LCD.jpg
Това е управлението с подсветка и пълен контрол: Температура на входяща вода, на изходяща, външна, на компресора ...
WEB LCD.jpg (45.44 KиБ) Видяна 14107 пъти
Mega - специалист
Забравих да сложа и това.

... Сега остава и да работи добре ;) Първите тестове са впечатялващи!

Прикачен файл

WEB_Tialo.jpg
WEB_Tialo.jpg (53.26 KиБ) Видяна 14104 пъти
abaka - напреднал
Абе не разбрах, тая система само за затопляне на водата в бойлера ли е? Защото не видях по снимките ти, нито в сайта на Ерато от линка ти, да има някъде вътрешно тяло за отопление :? Ще споделиш ли повечко подробности, че ми е дерт, а незнам в нашето село-град Добрич къде има офис на Ерато.
Mega - специалист
Само за затопляне на вода съм я взел! Аз си имам климатици. Мисля, че има и вариант и с климатик, но не съм питал. За Добрич виж в сайт-а на Ерато има дистрибутори по градове!
nebelservice - напреднал
до колко градуса успява да загрее водата тази система
Mega - специалист
По упътване до 65 градуса, реално не съм тествал още! Предполагам, че е вярно. В шоурум-а на Ерато беше пуснат и показваше 55 градуса!
denuchi - специалист
РЕШИХ И АЗ ДА СЕ ВКЛЮЧА. от близо година използвам тази система. водата в бойлера достига 60-65 гр. колкото е по горещо навън по топла вода. за лятото работи чудно а зимата просто не е използвам а си минавам на тец. не че не върши работа но компресора работи по дълго време за да достогне желаната температура.използвам един чилър GENERAL.
Mega, би ли споделил ка се държа термопомпеният бойлер през зимата. Аз се замислям да взема същия, но информация почти никаква.

Тема "Мнение за този продукт-Климатик + термопомпен бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: