• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
EDI - майстор
Определено ще предпочета ВЕЛЕВ да ми напраи монтажа, отколкото ТЕХНО-тата, можеш да му се довериш.
Mega - специалист
И от мен един глас за Велев, пък и неговия монтаж е като за подарък.
ivondera - специалист
:) подарък подарък колко да е подарък. Ако е над 100 лв ще се замисля.
Mega - специалист
Зависи какво искаш да получиш, но се обзалагам, че ще получиш в пъти повече от колкото монтатжа на технотата! Тези пари да не ги намираш на улицата, че да купиш клима и да я съсипят с монтажа! Пък и Велев може да ти даде по-добри цени от технотата за някои машини.
Mega - специалист
Говори с Велев, не му знам цените и офертите. Знам, че монтира съвестно!
dundurma - специалист
ма ти хем не разбираш,хем голям го вадиш :axe: :axe: :axe: кадърния монтаж би ти спестил главоболия и грозни гледки.............а един перфектен монтаж струва повече от 150лв.да не си мислиш,че е само правене на дупка и окачване на климатика.и не забравяй че климатика се слага не където на монтажниците им е по-лесно,а където ти искаш(ако може естествено)
ivondera - специалист
dundurma написа:
ма ти хем не разбираш,хем голям го вадиш :axe: :axe: :axe: кадърния монтаж би ти спестил главоболия и грозни гледки.............а един перфектен монтаж струва повече от 150лв.да не си мислиш,че е само правене на дупка и окачване на климатика.и не забравяй че климатика се слага не където на монтажниците им е по-лесно,а където ти искаш(ако може естествено)
Спор няма не разбирам за това питам, но и не съм си намерил парите на улицата. Стремя се за баланс между качество и цена.
Mega - специалист
Само да кажа колега, климатика се слага ако е възможно, така че да не духа в теб. Също и там, където в възможно технически. Ако имаш легло, трябва да е над него а не срещу леглото. Само пример. А за това, че не се слага където им е удобно на монтажниците, спор няма. Но пък безплатните монтажи за това са безплатни. ;)

До колкото помня Велев монтираше напоследък на цени дето аз няма да излезна от нас, просто няма с какво да купя материалите. Така, че се разберете има добри цени мисля.
ivondera - специалист
Mega написа:
Само да кажа колега, климатика се слага ако е възможно, така че да не духа в теб. Също и там, където в възможно технически. Ако имаш легло, трябва да е над него а не срещу леглото. Само пример. А за това, че не се слага където им е удобно на монтажниците, спор няма. Но пък безплатните монтажи за това са безплатни. ;)

До колкото помня Велев монтираше напоследък на цени дето аз няма да излезна от нас, просто няма с какво да купя материалите. Така, че се разберете има добри цени мисля.
Добре обясни ми ако е възможно. Каква е разликата в качеството на безплатния монтаж и този за който трябва да платя 200 лв? С две думи след като не си плащам нямам право да си отворя устата ли? Не ме разбирай погрешно просто питам защо да не се възползвам от безплатния монтаж. Ако трябва ще дам някакви пари за допалнителни материали, но те няма да са 200 лв. нали?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "Моля за съвет." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: