Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
mireto111 - помощник
ах ах казах аз......

http://mmc.bg/bg/catalogue_details.php?id=14&type=0

не са направили грам лед.Не се чуват дали работят.Сметки Януари - 145лв,февруари 152лв.В кухнята спи баба ми и там съм с духалка.Всичко друго ми е на ток.Климатиците не се спират,на 24 градуса са.С две деца съм,малкият е на година.Тези с малки деца ще ме разберат колко трябва да е темпиратурата в къщи.Както писах в началото на темата с два такива съм-10-ка и 14-ка.Плащах ги на 1750лв и 1950лв.Сравнявам с комшииските сметки,с около 50 лв съм на доло.Говоря с тези които са с климатици.А ако не държа толкова топло щте сваля още доста разхода.
А нямаше ли и друг проблем когато климатика е по-голям от помещението. Нещо беше свързано с регулирането на влажностт, но не си спомням какво точно. А какво мислите за климатиците с йонизация. Ние имаме такъв на Шарп от една година, но не мога да разбера дали си въобразявам или действително въздуха е по-чист.
Pandurko - специалист
spinaker написа:
... А какво мислите за климатиците с йонизация. Ние имаме такъв на Шарп от една година, но не мога да разбера дали си въобразявам или действително въздуха е по-чист.
Устройството за йонизация представлява един генератор на високо напрежение, който йонизира молекулите на въздуха (по-точно кислорода). Праха, вредните газове, миризми и всичко останало си остават. Казват, че йонизираните газове избиват бактериите, но колко е вярно и дали не е по-просто и ефективно да се проветрява. Баба ми и без йонизиран въздух доближи 100те :)
EDI - майстор
Най-добра е комбинацията плазмен филтър и йонизатор.В момента от европейчетата ДАЙСЕЙКАЙ 6 има тези характеристики.ІІІ и V са само с плазмена касета, която върши идеална работа.LDC серията на триото ФУД....също има много добра работа на касетата, но вече не се прави, за жалост.Та с тези модели се изчерпва в общи линии ефективността на филтърната система на европейските климатизатори.

Тема "Избор на климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: