marian1 Това на кой ти напомням си е лично твой проблем.
, са казали по умни хора. И кво си се хванал за тоя Ванко (за кой от двамата става дума поне уточни). Два поста имаш и голяма защита за него и в двата. Ако си имате вземане - даване проблема си е ваш, мен не ме касае и нямам нищо против
. Ти за кой се имаш или кой си, та трябва да се съобразявам с твойто мнение и да "драпам" да ме похвалиш:gott:. Ма въх Боже довечера няма да мога да спя от притеснение, че няма да ме похвалиш. Па ако искаш може да се приземиш, че от високо лошо се пада, така разправат...
Па модераторите като се събудят да се сетят за "Каквото повикало, такова се обадило".
А те в Япония го карат както дойде, педя горе, педя долу. От стандарти не се сещат. Сравни двата стандарта и кажи разликите, така няма да мога да се пъча и изтъквам колко съм профи. Ти ще изпъкнеш. Само не казвай, че не искаш да изпъкваш, а само се подмазваш.
Приятел за толкоз ми стигнаха силиците , за НОВ неИСТИНСКИ КЛИМАТИК 10PKVP. Имаш ли си идея що за "жувотно е тва"? За следващия може да се понапъна повече:razz:, хем по истински, хем по евтин, хем и разработен. То голяма част от българите затова си взимат коли втора употреба, щот са разработени...
П.п. Бедна ти е фантазията, след г-за на колко "Ванковци" съм вървял, да им оправям бъкиите, та затова реагирам така, между другото. Аман от пишман майстори, на всичкото отгоре са и много инициативни и пъргави.
marian1 написа:...Аз немога да кажа кой е прав,кой греши, защото от това не разбирам, но ако беше помогнал и на 10% от хората на който Ванко е отговорил, щях да те похваля...Като не разбираш и не можеш да кажеш, що взимаш отношение и 4 листа чакаш. Какво чакаш?:? Значи тия дето не разбират могат да взимат отношение, а тия дето разбират трябва само да четат и да викат "Браво Ваше Незнайничество, Превъзходни сте, Чудесни сте, Велики сте Ваше Некомпетенстваще". Където двама си мерят пи-ките, не си
П.П. Исо-стандарта- в Япония?!?!Приятел,някои хора имаме истински климатици
нали ЕДИ!

А те в Япония го карат както дойде, педя горе, педя долу. От стандарти не се сещат. Сравни двата стандарта и кажи разликите, така няма да мога да се пъча и изтъквам колко съм профи. Ти ще изпъкнеш. Само не казвай, че не искаш да изпъкваш, а само се подмазваш.
Приятел за толкоз ми стигнаха силиците , за НОВ неИСТИНСКИ КЛИМАТИК 10PKVP. Имаш ли си идея що за "жувотно е тва"? За следващия може да се понапъна повече:razz:, хем по истински, хем по евтин, хем и разработен. То голяма част от българите затова си взимат коли втора употреба, щот са разработени...

П.п. Бедна ти е фантазията, след г-за на колко "Ванковци" съм вървял, да им оправям бъкиите, та затова реагирам така, между другото. Аман от пишман майстори, на всичкото отгоре са и много инициативни и пъргави.